REKLAMI GEÇ

Sosyal problemler artıyor

Sosyal problemler artıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Merkez İlçe Başkanı Fırat Dağdeviren, ülkemizde her sosyal dilimin ekonomik ve sosyal problemlerinin gittikçe arttığını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 25 Mart 2013 Pazartesi, 16:26

Hükümetin her şeyin iyi gittiğini söylediğini hatırlatan Dağdeviren, “Basın yayın organlarından öğrendiğimize göre fakire sadakayla mücadele başladığını İstanbul’da yaklaşık 50 000 dilencinin olduğunu söylüyor. Ülkemizin diğer illerinde de durum farklı değil. Ancak maalesef Hükümetin bu durumdan haberi yok. İşsizlikte hala bir gelişme yok. Bugün üç üniversiteli gençten ikisi işsiz. Her evde bir ya da iki işsiz var. İşsizlik oranları hala AKP’nin iktidara geldiği zamanki oranında duruyor. Ülkemiz önünü görememenin, geleceği okuyamamanın sıkıntısını yaşamaktadır. AKP hükümetinin başarısızlığı ve yetersizliği açıkça görülmektedir. Hükümetin sanal gündem oluşturması ve milletimizi karmaşanın içine çekmesi sabırları zorlamaya başlamıştır” dedi.

İMRALI SÜRECİNE ELEŞTİRİ
Hükümetin İmralı sürecini de eleştiren Dağdeviren, “PKK’nın söylem ve taleplerine teslim olmuştur. Hükümetin açılım konusunda epey müttefiki ve yardımcısı da vardır. AKP’ye daha önce kılavuzluk eden kandil postacıları vardır. AKP’nin bunlara itibar etmeye devam etmesi halinde başbakanın kandil postacılarının daha önce kılavuzluk ettiklerinin ne hale geldiğini düşünmesi kendi geleceği açısından önemlidir.Başbakanın müzakere muhatapları bile başbakanın sürece etki yapamayacağını ifade ederek PKK’ın adına konuşup konuşmadığını sorgulamaya ve soru olarak ortaya koymaya başlamışlardır.Herşeye hakimim bu konuyu eş başkanlar geldiğinde konuşacağım diyenlerin, eş başkanlardan kastettiklerinden birisinin başbakan olduğunu mu düşünüyorlar. Başbakan eş başkanlık sıfatını bu günleri düşünerek mi almıştır. Aldı ise ülkenin düştüğü duruma hiç hayret etmemek gerekir” ifadelerini kullandı.

VATANDAŞA ANLATIYORUZ
Bir süre önce başlattıkları mahalle toplantıları ile MHP’nin yerel ve genel manada görüşlerini anlatmaya devam ettiklerini kaydeden Dağdeviren, “Ülke maalesef iyi yönetilemiyor. Rakamlarla oynayarak yüksek sesle caka satıp alttan tavizler vererek yönetilen bir ülkede yaşıyoruz. Her sosyal dilimin ekonomik ve sosyal problemleri gittikçe artıyor. Artık bu iktidara ilk seçimler de bir ders verilmelidir. MHP’nin tek başına iktidarında asil Türk milletinin iktisadi ve sosyal problemlerinin çözümü sağlanacaktır. Biz Denizli merkez ilçe teşkilatı olarak tek başına iktidar yolunda çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı