REKLAMI GEÇ

MHP Denizli teşkilatını kapattı

MHP Denizli teşkilatını kapattı

Kongre çağrıları, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin tutumu ve teşkilatların attığı adımlar MHP’de şok gelişmeleri de beraberinde getirdi. Bir süredir genel merkezde değişim yönünde tavır sergileyen Denizli teşkilatı kapatıldı, başkan ve yöneticiler görevden alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Şubat 2016 Cuma, 18:10

Kongre çağrıları, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin tutumu ve teşkilatların attığı adımlar MHP’de şok gelişmeleri de beraberinde getirdi. Bir süredir genel merkezde değişim yönünde tavır sergileyen Denizli teşkilatı kapatıldı, başkan ve yöneticiler görevden alındı. MHP İl Başkanı Yasin Öztürk kararı, “Beklediğimiz bir gelişmeydi. İl Başkanlığı ne ki, ülkücülümü elimden kim alabilir” sözleriyle yorumladı.

MHP Genel Merkezi, Denizli’nin de aralarında bulunduğu 5 teşkilatı kapattı. Denizli, Aksaray, Uşak ve Kilis İl Teşkilatları ile Aksaray İlçe Teşkilatı başkan ve yönetiminin tamamı görevden alındı.  MHP’de kapatılan teşkilatlar yeni yönetimler atanınca yeniden faaliyete geçecek. 

 

TEŞKİLATLAR ATAMA YAPILINCAYA KADAR KAPATILDI
MHP Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin imzasıyla yapılan açıklamada, “Parti tüzüğümüzün 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden; Denizli, Aksaray, Uşak, Kilis İl, Aksaray Merkez İlçe Teşkilatları, MYK’nın verdiği yetkiye dayanarak Başkanlık Divanı tarafından tüzüğümüzün 34. Maddesine göre yeni teşkilat kuruluncaya kadar kapatılmıştır. Bu karar 19/02/2016 tarihinde il başkanlıklarına ve Valiliklere bildirilmiştir” ifadelerine yer verildi.

BEKLEDİĞİMİZ BİR KARARDI
Kararın kendilerine henüz tebliğ edilmediğini, ancak bekledikleri bir gelişme olduğunu belirten MHP İl Başkanı Yasin Öztürk, “Biz zaten hazırlıklıydık. Beklediğimiz bir karardı. Değişim istememizin, bunun için taraf olmamızın bir sonucudur. İl Başkanlığı ne ki, ülkücülüğümü elimden kim alabilir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı