REKLAMI GEÇ

MHP Genel Başkan Yardımcısı Kılıç’tan Denizli teşkilatına talimat

MHP Genel Başkan Yardımcısı Kılıç’tan Denizli teşkilatına talimat

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, Denizli MHP Teşkilatı ziyaret etti, gündemi değerlendirdi. Göreve atanan İl Başkanı Yusuf Garip’e başarılar dileyen Kılıç, “2023 Haziran’a çok az bir zaman kaldı. Teşkilatlar olarak daha çok kenetleneceğiz, gerekirse uyumadan bu davaya hizmet edeceğiz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Mart 2022 Çarşamba, 16:44

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç’ı, Denizli MHP İl Teşkilatına yaptığı ziyarette, İl Başkanı Yusuf Garip, İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili karşıladı. İl Başkanı Garip ziyaret anısına Kılıç’a çiçek sundu, Denizli ile özdeşleşmiş çeşm-i bübül hediye etti. MHP Pamukkale İlçe Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın annesi Gülten Yılmaz ise Kılıç’a el emeği göz nuru tel kırma hediye etti.

“GÜÇLÜ TÜRKİYE YOLUNDA İLERLİYORUZ”
Ziyaretten dolayı mutlu olduğunu belirten MHP Denizli İl Başkanı Yusuf Garip, “ Milli Mücadele Kahramanı Müftü Ahmet Hulusi Efendi öncülüğünde, 15 Mayıs 1919’da Kuvay-i Milliye’nin ilk kıvılcımının başlatıldığı topraklara, Denizli’ye hoş geldiniz. Sizleri burada ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Denizli MHP İl ve İlçe Teşkilatları olarak Güçlü Türkiye Yolunda 2023 Hedeflerine yürüyoruz” dedi.

YUSUF GARİP’E BAŞARILAR DİLEDİ
İl Başkanlığı görevine atanan Yusuf Garip’e başarılar dileyen MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, “Denizli’de olmaktan dolayı çok mutluyum. Genel Başkanımızın da önderliğinde bizler ‘Adım Adım İlçe İlçe 2023 Anlatma ve Aydınlatma’ programı dahilinde tüm il ve ilçeleri geziyoruz. Başta genel başkan yardımcılarımız, milletvekillerimiz olmak üzere partimizin paydaşları, her bölgede çalışmalara devam ediyoruz. Daha önce bu kapsamda Denizli’ye bir ziyaret gerçekleştirilmişti. Bundan sonra Denizli’ye daha sık geleceğiz. Açıkçası bende Muğla’da bir programı icra etmek için gidiyordum fakat Denizli’ye özellikle uğramak istedim. Göreve atanan İl Başkanımız Yusuf Garip’e hayırlı olsun dileklerimi bizzat iletmek istedim. Tekrar kendisine başarılar diliyorum. Ayrıca Denizli’de partililerimiz ve teşkilatlarımızla birlikte olma arzumuzu gerçekleştirmiş olduk. Sizlerle dertleşip, mutluluklarımızı artırma gayreti içinde olacağız” dedi.

“2023 HEDEFLERİNE KİLİTLENDİK”
“Üç hilale gönül vermiş ve üç hilal için geceli gündüzlü çalışan tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diyen Prof. Dr. Kılıç, “ Üç hilalin aydınlattığı yolda birlik ve beraberlik içerisinde bugüne kadar yürüdük. Artık her türlü zorluğu aşarak gayretli bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Daha azimli olacağız. 2023 Haziran’a çok az bir zaman kaldı. Teşkilatlar olarak daha çok kenetleneceğiz. 10 saat çalışıyorsak, 15 saat çalışacağız. Gerekirse uyumadan bu davaya hizmet edeceğiz. Bu davaya gönül vermişler olarak kendimizi anlatacağız. Bizim partimizden olmayan vatandaşlarımıza da ulaşıp, dertlerine ve mutluluklarına ortak olacağız. 2023 Haziran ayına kadar güçlenerek, daha da büyüyerek, bize yakışır şekilde yolumuza devam edeceğiz. Bu konuda da Sayın İl Başkanım Yusuf Garip’in, yönetimi ve ekibiyle elinden gelen gayreti göstereceğinden eminiz. Başta kendisi olmak üzere herkese başarılar diliyorum. Her zaman yanındayız” ifadelerini kullandı.

“YENİ SEÇİM YASASI TEKLİFİ MECLİSTE”
TBMM’ye sunulan seçim yasasıyla ilgili görüşlerini bildiren Kılıç, “AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi milletvekillerimiz yeni seçim yasasıyla ilgili çok ciddi mesai harcadılar. 2 gün önce açıklaması da yapıldı. Tekrardan uzman vekillerimizde bu konuda değerlendirme yapıyorlar. Seçim yasasının bu haliyle geçeceğinden ve çok demokratik bir seçim olacağından eminiz. Açıkçası gönlümüz rahat. Bu şekilde kabul edilir diye düşünüyorum. Muhalefet partilerinden karşı çıkışlar söz konusu olsa da, onlarında bundan sonrasında yeni yasayı daha iyi okumalarıyla beraber, ne kadar demokratik ve çoğulcu bir katılımın gerçekleşeceğinden eminiz. Bu haliyle MHP olarak yeni seçim yasasıyla birlikte 2023 seçimlerinden daha güçlü çıkacağına inanıyoruz” diye konuştu.

Yorumlar

şefkat   -  Bağlantı 16 Mart 2022, 22:20

Bahçeli “istanbula mitili seriyorum” dedi. 850 bin fark attı İmamoğlu. hayydii bakalım şimdi ittifak olmasın baraj altı mhp

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı