REKLAMI GEÇ

Bahçeli’den mobil miting

Bahçeli’den mobil miting

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2 gün sürecek seçim çalışması için Denizli’ye geldi. Bahçeli, Cuma namazının ardından Bayramyeri ve çevresinde esnaf ziyaretleri yaptı. Bahçeli, Denizli’de miting yapmadı ama bir miting alanını dolduracak kadar kalabalık bir grupla dolaştı.

/ DENİZLİHABER / 31 Ocak 2014 Cuma, 08:51

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Denizli’ye geldi. Partililer tarafından karşılanan Bahçeli, ilk olarak Halley Oteli’ne geçerek bir süre dinlendi ve ardından Cuma namazını kılmak için Ulu Camii’ye geldi.

Bahçeli burada vatandaşlarla tokalaşarak bir süre sohbet etti. Bahçeli, Cuma namazının ardından Hacer Yağcıoğlu’nun cenaze namazını da kıldı.

ic

Bahçeli daha sonra Bayramyeri ve çevresinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Bahçeli’nin programında miting yoktu ancak, MHP Lideri’ni bir miting alanını dolduracak kadar kalabalık bir grup takip etti. Bahçeli’nin esnaf ziyaretleri adeta mobil miting gibiydi.

Bahçeli ardından Denizli Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, esnaf ziyaretinin ardından Denizli Sanayi Odası’na geçerek, sanayicilerle bir araya geldi.  Burada basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını da yanıtlayan Bahçeli, Merkez Bankası’nın  döviz kuruna yaptığı müdahale ile ilgili, “Türkiye’nin  demokratik açılımından çok ekonomik istikrara  daha çok ihtiyacı var. siyasi kriz ile ekonomik kriz kesişirse Türkiye’de büyük sıkıntı olur” dedi.

“AÇIK HAVADAGEZİYORUZ”
Bir basın mensubunun Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün ‘Bende dinleniyorum’ ifadelerini hatırlatması üzerine Bahçeli, “Türkiye’de dinlenmeyen kalmadı. O nedenle açık havada geziyoruz” diye yanıt verdi.

galeri-anons

“DENİZLİLİLER ADAYLARIMIZI BAĞRINA BASMIŞ”
Bahçeli, Kaleiçi esnafının ve Denizlililerin gösterdiği ilgiden dolayı memnun kaldığını belirterek şunları söyledi:

“Denizlililer, belediye başkan adaylarımızı bağrına basmış.  Bu  ilgi bunun göstergesidir. Denizli’de değişim var. MHP’ye yönlenme olduğunu gördüm.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı