REKLAMI GEÇ

MHP ikinci gün bayramlaşacak

MHP ikinci gün bayramlaşacak

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Teşkilatı Kurban Bayramı’nın ikinci gününde partililer ve vatandaşlarla bayramlaşacak. Programa MHP Denizli Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ziya Gökalp başkanlık edecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Ağustos 2018 Pazartesi, 10:36

MHP Denizli teşkilatı, Kurban Bayramının ikinci günü olan 22 Ağustos 2018 tarihinde MHP İl Başkanlığında bayramlaşacak. 13.00 ile 15.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan bayramlaşma programına, MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk’ün hac görevini ifa etmek üzere kutsal topraklarda olması nedeniyle MHP Denizli Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ziya Gökalp katılacak.

MHP’lileri ve Denizlili vatandaşları programa davet eden Ziya Gökalp, “Mübarek Kurban Bayramı’nda il binasında gerçekleştirecek olduğumuz bayramlaşma programına tüm partili kardeşlerimizin ve Denizlili vatandaşlarımızın katılımını bekliyoruz. Her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde şimdiden halkımızın ve partililerimizin kurban bayramını kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı