REKLAMI GEÇ

MHP İl Başkanı Cafer Birtürk istifa etti

MHP İl Başkanı Cafer Birtürk istifa etti

MHP’de istifa şoku. Geçtiğimiz Ekim ayında yapılan kongreye tek aday olarak katılan ve yeniden başkan seçilen Cafer Birtürk, sürpriz bir şekilde görevinden istifa etti. Birtürk, MHP Genel Merkezi’ne verdiği istifa dilekçesinde sağlığının bozulmasını gerekçe gösterdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Ocak 2021 Salı, 12:13

MHP’de istifa şoku yaşanıyor. Uzun süredir MHP’nin Denizli’deki en önemli ismi olan Cafer Birtürk il başkanlığından istifa etti.

Ekim ayında yapılan kongreye tek aday olarak katılan ve yeniden MHP İl Başkanlığı’na seçilen Cafer Birtürk, yeni sürecin 4. ayında şok bir karar aldı ve görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Birtürk’ün istifasına ilişkin detaylar açıklanmazken, MHP Genel Merkezi’ne gönderdiği dilekçede sağlığının bozulmasını gerekçe gösterdi.

Yorumlar

selen   -  Bağlantı 13 Ocak 2021, 09:13

İl başkanı ancak ilkokul çocukları gibi yazı yazıyor. Şaka gibi. Şu yöneticilere acil ders verilmeli

Bilal   -  Bağlantı 13 Ocak 2021, 06:47

Belki doğrudur Sağlık sorunu vardır belki yorulmuştur çünkü benim bildiğim kadarıyla bayadan beridir il başkanlığına yürütüyor veya kendisi merkezle görüşüp taktik ve plan dahilinde genç ve dinamik bir başkana bırakmak istemiştir.Hakkıdır.

Muhammed mert   -  Bağlantı 12 Ocak 2021, 19:38

Kendini ülkücü olarak tanimlayan bir adamin umudu nasil imamoglu olabiliyor. Memleket ne hale geldi. At izi it izine karıştı. Kemali merali selosu ele ele. Apo atatürk posterleri yanyana dalgalanıyor. Imamoglu turkce ezan hastetinden dem vuruyor.

efekentli   -  Bağlantı 12 Ocak 2021, 13:38

BAHÇELİ MHP’Yİ NE HALLERE GETİRDİ MALESEF. İYKİ MERAL AKŞENER VAR.İYKİ MİLLET İTTİFAKI VAR.UMUDUMUZ EKREM İMAMOĞLU VE MANSUR YAVAŞ…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı