REKLAMI GEÇ

MHP TÜRKEŞ İÇİN LOKMA DAĞITTI

MHP TÜRKEŞ İÇİN LOKMA DAĞITTI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Merkez İlçe Başkanlığı ve Ülkü Ocakları MHP’nin kurucu Lideri Alparslan Türkeş’in ölüm yıldönümü anısına 10 bin kişiye lokma dağıttı.

/ DENİZLİHABER / 4 Nisan 2011 Pazartesi, 18:33

MHP il başkanlığı önünde gerçekleştirilen etkinliğe İl Başkanı Zafer Kaplan, Merkez İlçe Başkanı Fırat Dağdeviren, Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Çelik, İl genel ve Belediye meclis üyeleri, Milletvekili aday adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

——-FOTO GALERİ——-

‘İŞTE MHP’NİN TÜM ADAY ADAYLARI!

———————————

MHP İl Başkanı Zafer Kaplan yaptığı konuşmada, “Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey, tarihte örneklerine pek sık rastlamayan müstesna şahsiyetlerden biridir. Karizmatik lider, bilge lider, tarihi şahsiyet gibi sıfatlar muhterem liderimizi anlatmakta kullanılan başlıca sıfatlar olarak Türk milleti tarafından benimsenmiş ve kabul görmüştür. Tarihi geleneğimiz açısından O’nu en iyi anlatan, tanımlayan sıfat ise Başbuğ olmuştur. Türkeş Bey, Türk dünyasının Başbuğu unvanını, sahip olduğu meziyetler ve yerine getirdiği hizmetler açısından bakıldığında en çok hak eden tarihi bir şahsiyettir. Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’i rahmet, saygı ve minnetle anıyor, dualarımızla bütün Ülkücü şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyoruz “diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı