REKLAMI GEÇ

MHP’de görev dağılımı tamam

MHP’de görev dağılımı tamam

MHP’nin 8 Şubat’ta yapılan il kongresinde seçilen yönetim kurulu toplanarak görev dağılımını gerçekleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Şubat 2015 Çarşamba, 14:44

MHP Denizli İl Yönetim Kurulu ilk toplantısını yaptı. İl Başkanı Yasin Öztürk başkanlığındaki toplantıda görev dağılımı gerçekleştirildi. Buna göre; görev dağılımı şöyle oldu:

2. Başkan ve Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ali Semerci, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Süleyman Sırrı Kaya, Seçim İşleri ve Propagandadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Osman Sivri, İl Sekreteri Muhammet Savaşçı, İl Muhasibi Fethi Uygun, Yerel Yönetimlerle İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Cin, Kamu İlişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Karakaşoğlu, Basın Sosyal Medya ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Gülay Özcan, Sosyal Faaliyetlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Çetin, Kadın ve Aileden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Gülcan Gözütok, Hukuk İşleri Komisyonu Başkanı Alptuğ Burak Karatepe, AR-GE Komisyonu Başkanı Ümit Karabulut, Esnaf Komisyonu Başkanı Alaattin Başışık, İş Adamları Komisyonu Başkanı Akın Olgaç, Sivil Toplum Örgütleri Komisyonu Başkanı Fikret Uzkuç, Çevre, Orman ve Sağlık Komisyonu Başkanı Zafer Kunaç, Engel Tanımayanlar Komisyonu Başkanı Ayşen Ertürk Peyiş, Tarım ve Hayvancılık Komisyonu Başkanı Oğuz Ekici, İş Sağlığı ve Güvenliği Komisyonu Başkanı Süleyman Semerci, Ak Sakallılar Komisyonu Başkan Yardımcısı Davut Pak.

MHP İl Başkanı Yasin Öztürk, görev dağılımının ardından yaptığı açıklamada, “Son derece olgun ve demokratik ortamda geçen bir kongre süreci yaşadık. 8 Şubat’ta yapılan kongremiz artık geride kaldı. Dört adayın yarıştığı kongremizde delegelerimiz, bu kutsal göreve bizi layık gördü. Biz d,e bu hareketi hak ettiği yere taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Hareketimizi daha da büyütmek için yola çıktık” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı