REKLAMI GEÇ

MHP’de gözler il kongresine çevrildi

MHP’de gözler il kongresine çevrildi

Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) İlçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından gözler il kongresine çevrildi. Önümüzdeki Haziran ayı başında yapılması planlanan MHP İl kongresinde il başkanlığı için şu ana kadar beş adayın ismi geçiyor.

/ DENİZLİHABER / 8 Mart 2012 Perşembe, 12:05

MHP’de gözler şimdi de il kongresine çevrildi. Önümüzdeki Haziran ayı başında yapılması planlanan MHP İl kongresinde il başkanlığı için şu ana kadar beş adayın ismi geçiyor. Mevcut İl Başkanı Zafer Kaplan,  Buldan eski Belediye Başkanı Temel Başbuğ ve Salih Sarsılmaz, MHP Denizli Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Mehmet Fevzi Yeniçeri ve İşadamı Öztürk Taştan’ın il başkanlığına aday olacakları ileri sürülüyor.

MHP Denizli İl Başkanı Zafer  Kaplan MHP’nin köklü bir geçmişe sahip olduğunu belirterek,  “Milliyetçi Hareket Partisi 41 yıllık köklü bir geçmişe sahip bir siyasi harekettir. Bugün bizimle birlikte kurulan bir çok siyasi partinin levhaları bile kalmadı. Ama Milliyetçi Hareket hala dimdik ayakta ve Türkiye’nin temel direğidir. Bu hareket sonsuza kadar da ayakta kalacaktır.  Bazı siyasi partiler il başkanlığı için aday bulmakta zorlanırken bugün MHP’nin yaklaşan il kongresi öncesi beş aday başkanlık için yarışacak. İl başkanlığına talip olanların  sayısının yüksek olması partimizin yükselişinin bir göstergesidir” diye konuştu.

İl Başkanlığı için ismi geçen adayların hepsinin birbirinden değerli olduğunu ifade eden Kaplan, “Önümüzdeki süreçte aday çıkmazsa il kongresinde beş aday başkanlık için yarışacak.  Adı il başkanlığı için geçen arkadaşlarımızın hepsi birbirinden değerli insanlar. Kongremizde delegelerimiz o şaşmaz engin sağduyusu ile partimize ve davamıza yakışan il başkanını seçecektir.  Geçtiğimiz Pazar günü tamamlanan ilçe kongrelerimiz gerçekten bir demokrasi bayramı havasında geçti. Aynı  havanın il kongresinde de yaşanacağından en ufak bir şüphem yok. İl kongremizde kim kazanırsa kazansın, kazanan şüphesi Milliyetçi Hareket  olacaktır. Son sözü delegelerimiz söyleyecek” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

CENGİZ HOCA   -  Bağlantı 23 Mart 2012, 20:57

Yangından mal kaçırır gibi MERKEZ İLÇE KONGRESİNİN mimarı atamayla seçilen vekil haluk beydir.Bu kongre MHP’ye hiç yakışmadı.Onun desteklediği aday kazanamayacak. CENGİZ HOCA

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı