REKLAMI GEÇ

MHP’den BBP’ye iade-i ziyaret

MHP’den BBP’ye iade-i ziyaret

MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, BBP İl Başkanı İlhami Çiçek’i ziyaret etti. Yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Andımız ve ittifak konuları konuşuldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Kasım 2018 Çarşamba, 12:20

MHP Denizli İl Yönetimi, BBP il Başkanlığına iade-i ziyarette bulundu.
Milliyetçi Hareket Partisi il Başkanı Cafer Birtürk Yönetim Kurulu üyeleri ve MHP Pamukkale Belediye Başkanı aday adayı Mimar Metin Karakurt’un da hazır bulunduğu ziyarette anılar canlandı.

Andımız ve İttifak konusunun gündeme geldiği ziyarette konuşan BBP il Başkanı İlhami Çiçek, “Geçtiğimiz yıl MHP il başkanlığını ziyaret etmiştik. Aradan geçen zamanda bir türlü bir araya gelemedik, bugüne kısmetmiş. Önümüzdeki yerel seçimlerde birlikte çalışmak isteriz ancak, bu bizim tek başımıza alacağımız bir karar değil. Genel merkezimizin vereceği karardır. Biz Andımızı okuyarak büyüyen nesiliz. Tekrar gündeme getirilmesinden de rahatsız olmayız” dedi.

TÜRK KADİM MİLLETİN ADIDIR
MHP İl Başkanı Cafer Birtürk de, “Türk, kadim bir milletin adıdır. Hepimiz Türk’üz. Türk’üm, Türkiye demek ayıp değildir. Aksine iftihar edilecek bir şeydir. Ermeniler ve diğerleri Türk Milletine teşekkür etmeli. Zira bugünlere kadar yaşamaları bu sayede olmuştur. Türk’ü, Kürd’ü, Laz’ı bilmem nesi diye başlayan konuşmalar yapılıyor. Bunu da en fazla da yöneticilerimiz yapıyor. Bunlar tehlikeli konuşmalar. Bu ülke çatısı altında yaşayan herkesin Andımız’dan gocunmaması lazım” dedi.

31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerle ilgili düşüncelerini de ziyarette dile getiren MHP il Başkanı Cafer Birtürk; “Cumhur İttifakı duruyor, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin söylediği gibi yerel seçimde ittifak yok. İl ve tüm ilçelerde kendi adaylarımızla seçimlere gireceğiz. Denizli’de adaylarını ilk açıklayan parti de MHP’dir. Biz 2019 seçimlerinde tüm Belediyelere MHP bayrağını asmak istiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı