REKLAMI GEÇ

MHP’DEN GÖVDE GÖSTERİSİ

MHP’DEN GÖVDE GÖSTERİSİ

Pazar günü yapılacak seçim öncesi Bayramyerinden Çınar Meydanına kadar yürüyen MHP’liler adeta gövde gösterisinde bulundu. Yoğun katılımın olduğunu yürüyüş sonunda konuşan MHP Denizli Milletvekili ve adayı Emin Haluk Ayhan, halkın ilgisinin yarın seçime yansıyacağını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 11 Haziran 2011 Cumartesi, 13:48

12 Haziran seçimleri için çalışmalarını tamamlayan MHP, son olarak partilileriyle birlikte Bayramyerinden Çınar Meydanına kadar yürüyüş gerçekleştirdi. Yoğun katılımın olduğunu yürüyüşe MHP milletvekili adayları, il yönetimi ve çok sayıda partili katıldı. Mehteran takımı eşliğinde yürüyen MHP’liler Çınar Meydanında AKP’ye karşı gövde gösterisi yaptı. Mehteran takımının çaldığı “ Türkiyem” parçasıyla oyun oynayan MHP’liler, 12 Haziran seçimlerinin galibinin MHP olacağını söylediler.

Çınar meydanında bir konuşma yapan MHP Denizli Milletvekili ve adayı Emin Haluk Ayhan, 12 haziran seçimleri için çok iyi bir çalışma yürütüldüğünü ve halkın AKP’den kurtulmak için MHP’ye oy vereceğini ve bunu da 12 Haziran akşamında herkesin göreceğini belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı