REKLAMI GEÇ

MHP’Lİ AYHAN’DAN İKRAMİYE VAADİ

MHP’Lİ AYHAN’DAN İKRAMİYE VAADİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Milletvekili Adayı Emin Haluk Ayhan, MHP iktidarında, yıllarca unutulmuş emeklilere her yıl bir maaş tutarında ikramiye vereceklerini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 23 Nisan 2011 Cumartesi, 18:08

Ülkeyi 9 yıldır yöneten AKP iktidarının, Denizli’yi cezalandırdığını ileri süren Ayhan, “AKP döneminde Denizli’de icra dairelerinin sayıları arttı. İcra dairesi sayısı 2’den 9’a çıktı. Millet borçlarını ödeyemedi. Krizde yaklaşık 30 bin kişi işini kaybetti. Yüz binlerce icralık dosya oluştu. Kişi başına takipteki alacakların en yüksek olduğu üçüncü il. Denizli’ye verilen büyükşehir sözü yerlerde sürünüyor. Vergi tahsilat/tahakkuk oranı en kötü iller arasında. Sosyal Yardım Fonu’ndan yapılan yardım sayısı 100 bini aştı. Başka ilere teşvik verdiler. Denizli Çardak Organize Sanayi bomboş. Yatırımlar başka illere kaçıyor. Kayıt dışı işçi sayısı arttı. Denizli’deki fabrikaları, başka ilden gelenler, icradan satın almaya başladı. Denizlili, başkalarının kaçak kullandığı elektrik parasını ödüyor. Askerden gelmiş, okulunu bitirmiş çocuklarımız işsiz, gelecek endişesi ile evde oturuyor. Böyle birçok problem var. Bizim iktidarımızda bunlar olmayacak” dedi.

SÖZLEŞMELİLERE KADRO SÖZÜ
MHP iktidarında emeklilere her yıl bir maaş tutarında ikramiye vereceklerini kaydeden Ayhan şunları söyledi: “Sözleşmeli çalışanları kadroya geçireceğiz. Muhtaç ailelere aile sigortası yardımı yapacağız. Muhtaç ailelerin ihtiyacı için hilal harcama kartı vereceğiz. Mahallenin esnafı da sevinecek. 65 yaş maaşını 250 liraya çıkaracağız. Eğitimcilere ve güvenlik görevlilerine aylık 310 lira vereceğiz. Üniversite öğrencilerine 100 lira barınma kredisi vereceğiz. İlk ve ortaöğretimdeki öğrencilere en az 50 lira vereceğiz. Güvenlik mensuplarının aylıklarını 100 lira artıracağız. Şoför esnafının yeni arabasından, küçük çiftçinin kullandığı maddelerin ÖTV ve KDV’si alınmayacak. Engelli aylıkları artırılacak. Emekli olup çalışanlardan sosyal destek primi alınmayacak. İşini kuracak kadınlara girişimci kredisi verilecek. AKP’nin size uygun gördüğü zulümden kurtulmak için sizlerden bizi desteklemenizi ve üç hilale oyunuzu vermenizi rica ediyor saygılar sunuyorum.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı