REKLAMI GEÇ

MHP’Lİ BAHTİYAR “DENİZLİ’NİN BEREKETİ GİTTİ”

MHP’Lİ BAHTİYAR “DENİZLİ’NİN BEREKETİ GİTTİ”

Aktepe ve Eskihisar’da yapılan mitinglere katılan MHP Denizli Milletvekili Adayı Ümit Bahtiyar, yoğun alkışlar arasında çıktığı kürsüde, Denizli’nin bereketinin gittiğini ve onlarca firmanın kapandığını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 6 Haziran 2011 Pazartesi, 16:49

Hafta sonu Aktepe ve Eskihisar’da yapılan mitinglerin yanında kahve toplantılarıyla da yüzlerce kişiye seslenen MHP milletvekili adayları, halkın yoğun ilgisiyle karşılandı ve vatandaştan büyük destek gördü. Mitingler sırasında bir konuşma yapan MHP Denizli Milletvekili Adayı Ümit Bahtiyar, yoğun alkışlar arasında çıktığı kürsüde, Denizli’nin bereketinin gittiğini ve onlarca firmanın kapandığını söyledi.

DENİZLİ’NİN BEREKETİNİ ALDILAR
MHP Denizli Milletvekili Adayı Ümit Bahtiyar, Denizli’nin bir zamanlar üreten bir şehir olduğunu ama bugün bu bereketin mevcut iktidar tarafından alındığını dile getirdi. Bahtiyar, “Bir zamanlar, Denizli’nin her köşesinde eleman aranıyor ilanları olurdu. Şimdi yok. Önceden iki-üç kişi bir araya geldiği zaman hemen yeni bir iş kurulurdu. Ama şimdi insanlar korkuyor. Çünkü var olanlar da batıyor. Bu dönemde, bu şehrin en büyük firmaları battı ve Başbakan bu işadamlarını başarısızlıkla suçladı. 10 yıllardır başarılı olan bu iş adamları, bunların döneminde başarısız oldu. Ayrıca Denizli’ye yatırım yaptık diye övünüyorlar. Acaba kaç Denizlili firma bu yatırımlarda çalıştı. Denizli’de ne kadar para varsa, yabancı şirketler sayesinde bu şehrin dışına akıyor. Denizli’nin bereketi gidiyor ” dedi. Diğer taraftan, mevcut iktidar tarafından sürekli Türkiye’nin büyüdüğünün söylendiğini dile getiren Bahtiyar, vatandaşa, ”bu dokuz yılda, aranızda büyüyen var mı?” diye sordu.

NE YOLSUZLUK KALKTI, NE YOKSULLUK, NE DA YASAKLAR
Bugünkü iktidarın, 9 yıl önce, vatandaşa “3Y” ile mücadele edeceği sözünü verdiğini hatırlatan MHP Denizli Milletvekili Adayı Ümit Bahtiyar, “Bu 3Y, yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklardı. Ama ne yolsuzluk bitti, ne yasaklar. Yoksulluk ise aldı başını gidiyor. Diğer taraftan bugün gelip vatandaşa hızlı tren yapacağız diye söz verenler, bir zamanda hafif raylı sistem sözü vermişlerdi. Yok, hepsi unutuldu. Hep yol ve park yaptık diye övünüyorlar. Peki üretim için ne yaptılar? Hiçbir şey. Başbakan Denizli’ye 17 defa geldi. Kaç fabrika açtı? Vatandaşın o yollarda gezecek arabası, parklarda oturacak parası var mı diye soran yok ” dedi.

YOKSULLUK OLMAYACAK
MHP’nin önceliğinin yoksulluk olduğunu dile getiren MHP Denizli Milletvekili Adayı Ümit Bahtiyar, önemli projelerinden birinin yoksulluğun önüne geçmek olduğunu söyledi. Bahtiyar, “Bizim önceliğimiz, gelir dağılımında adaleti sağlamak. Bugüne kadar bu ülkedeki kaynaklar, yandaşın elinde toplandı. Vatandaş ise daha da yoksullaştı. İşçi borçlu, işsiz borçlu, memur borçlu, esnaf borçlu, serbest çalışan borçlu. Bunun önüne geçmeliyiz. Diğer taraftan, kişi başı yıllık gelir 10 bin dolar oldu diyorlar. Bu yaklaşık, 15 bin lira yapar. Yani dört kişilik bir aile, bu hesaba göre yılda 60 bin lira, ayda ise 5 bin lira kazanmalı. Soruyorum, ayda evine 5 bin lira giren kaç hane var?” dedi. Bahtiyar, MHP’nin Türkiye’nin yeniden ayağa kalkması için birçok proje hazırladığını bu projelerle yoksulluğun ve açlığın önüne geçileceğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı