REKLAMI GEÇ

MHP’Lİ BAHTİYAR ‘HİLAL KART’I ANLATTI

MHP’Lİ BAHTİYAR ‘HİLAL KART’I ANLATTI

MHP Denizli Milletvekili Adayı Ümit Bahtiyar, vatandaşın MHP’nin diğer projelerinin yanında özellikle Hilal Kart projesine yoğun ilgi duyduğunu belirterek, Hilal Kart’ı anlattı.

/ DENİZLİHABER / 26 Mayıs 2011 Perşembe, 14:08

Seçim çalışmalarını il merkezinde sürdüren Ümit Bahtiyar, Hilal Kart projesinin vatandaşlardan oldukça fazla destek aldığını ve gittikleri her yerde vatandaşın Hilal Kart hakkında bilgi almaya çalıştığını söyledi.

Hilal Kart projesi ile binlerce yoksulun geçim sıkıntısından kurtulacağını dile getiren Bahtiyar, bu kartla, binlerce ailenin aylık temel ihtiyaçlarını karşılayabileceğini söyledi.

Bahtiyar, “Sosyal devlet anlayışında, devlet, yoksul ve dar gelirli vatandaşların refahını sağlamak durumundadır. Bu bir zorunluluktur ve yoksul insanlarımıza yardım etmek için devlet bir bütçe ayırır. Bu yardımlar karşılık beklemeden yapılır, insanların gözlerine sokarak, başlarına kakarak, oy karşılığında yapılmaz” dedi.

Hilal Kart’ın bir sosyal yardım projesi olduğunu vurgulayan Bahtiyar, “Yoksul vatandaşlarımıza yapılması planlanan sosyal destek ödeme tutarları, bu kartlara yüklenecek ve kartlar vatandaşlarımıza verilecek. Kişi, neye ihtiyacı varsa ne almak istiyorsa, bu kartla gidip alışverişini yapacak. Karşılığında hiçbir ödeme yapmayacak. Neye ihtiyacı varsa, gidip onu seçecek ve alacak” diye konuştu.

Bahtiyar, Hilal Kart’la birlikte, yardım almak için kapılarına bırakılacak torbayı bekleyen vatandaş görüntülerinin de böylece sona ereceğini dile getirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı