REKLAMI GEÇ

MHP’li Garip Çivril’e teşekkür için gitti

MHP’li Garip Çivril’e teşekkür için gitti

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Yusuf Garip, yerel seçimlerde kendisine verdikleri destekten dolayı memleketi Çivril’e teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Mayıs 2019 Pazartesi, 12:48

31 Mart Yerel Seçimleri sonrası Çivril’de Cumhur İttifakı adayı Niyazi Vural, vatandaşın büyük desteğini alarak başkan seçilmişti. Çivrilli olan Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Yusuf Garip’te seçim çalışmalarında sahada çalışmış ve ittifak için vatandaşlardan destek istemişti. Yusuf Garip seçimler sonrası görevine başlayan Vural ile birlikte Çivril’de mahalle mahalle ziyaretlerde bulunarak, tarlada, kahvehanede, sokakta Çivril halkıyla bir araya geldi, desteklerinden dolayı teşekkür etti. Garip, Beydilli, Yeniköy, Yuvaköy ve Işıklı olmak üzere 4 mahallede halkla buluştu.

“ÇİVRİL’İN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK”
Garip, “Çivril Denizlimizin en büyük ilçelerinden birisi ve üreten bir bölge. Yerel seçim sürecinde halkımızdan ilçenin geleceği için Cumhur İttifakına destek istedik. Halkımızın teveccühü ile de ciddi bir destek aldık. İttifak adayımız Niyazi Vural, Çivril’in geleceği için hazırlanan ve kamuoyuna duyurulan bir çok projeyi hayata geçirdiğinde, Çivril’in güzelliğine güzellik katılacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı