REKLAMI GEÇ

MHP’li kadınlardan huzurevi ziyareti

MHP’li kadınlardan huzurevi ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Kadın Kolları Başkanı Av. Gülay Özcan ve yönetim kurulu üyeleri Huzurevini ziyaret etti.

/ DENİZLİHABER / 28 Mart 2013 Perşembe, 13:35

 

MHP İl Kadın Kolları Başkanı Av. Gülay Özcan ve yönetim kurulu üyeleri, Yaşlılar Haftası dolayısıyla Denizli Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

MHP’li kadınlar, Huzurevinde barınan yaşlı vatandaşlarla tek tek ilgilendiler, onların hal ve hatırlarını sordular, çeşitli ikramlarda bulundular. Bu ziyaretten hayli memnun olan Huzurevi sakinleri, MHP’li kadınlara teşekkür etti.

Ziyaret sonrası açıklama yapan MHP Denizli İl Kadın Kolları Başkanı Özcan, “Hayat bir bütündür ve yaşlı insanlarımız da hayatımızın bir parçasıdır. Kaldı ki, hayata erken veda etmeyen istisnasız herkes bu dönemi yaşamaktadır” dedi.

Özcan, “Gönlümüz, her insanın ihtiyarlık çağını kendi evlatlarının yanında yaşamasından yana olsa da, geleneksel Türk aile yapısının modern çağdan etkilenmesiyle ortaya çıkan bu tür sosyal kurumlar, çok önemli bir ihtiyacı karşılamaktadır. Huzurevi yönetici ve değerli personelinin güler yüzlü hizmeti takdire şayan. Onlara ayrıca teşekkür ediyoruz. Ancak buralarda devletimizin, milletimizin imkanlarıyla sunulan hizmetleri yeterli göremeyiz. Dolayısıyla toplum olarak yaşlılarımızı asla ihmal etmemeliyiz, onlardan sevgimizi, saygımızı, şefkatimizi, merhametimizi esirgememeliyiz. En önemlisi de sadece belli günlerde değil her zaman onların yanında olmalıyız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı