REKLAMI GEÇ

MHP’li Kaplan ilçe turlarını tamamladı

MHP’li Kaplan ilçe turlarını tamamladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Zafer Kaplan, önümüzdeki ay yapılacak il kongresi öncesi Nisan ayı başında başlattığı ilçe teşkilatı ziyaretlerini tamamladı. Son olarak Beyağaç ve Çameli İlçelerini ziyaret eden Kaplan teşkilat mensuplarından destek istedi.

/ DENİZLİHABER / 2 Mayıs 2012 Çarşamba, 09:50

MHP İl Başkanı Zafer Kaplan, gelecek ay gerçekleştirilecek il kongresi öncesi Baklan, Bekilli, Çal ve Çivril ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek başladığı ilçe ziyaret turunu tamamladı. Kaplan ziyaretlerin çok yararlı olduğunu belirterek, “İlçelerimizdeki arkadaşlarımızla görüş alış verişinde bulunduk. Teşkilatlarımızın eksiklikleri hakkında bilgi aldım. Ülkemizin sorunlarını konuştuk ve İl kongresi öncesi yapacağım çalışmalar hakkında bilgi aktardım. Gittiğimiz her yerde teşkilat mensuplarımızdan büyük destek gördük” dedi.

MHP İL BAŞKANLARI TOPLANTISINI DENİZLİ’DE YAPTIK
İlçe teşkilatı ziyaretlerinde üç yıllık il başkanlığı süresince yaptıkları çalışmaları anlattığını kaydeden Kaplan, “İl başkanlığı görevimde üç yılı geride bıraktık. Bu süre içerisinde özellikle tabanla tavanı bir araya getirmek için büyük gayret gösterdik. Oktay Vural, Tunca Toskay, Meral Akşener, gibi genel merkezimizin önde gelen isimlerini partililerimizle buluşturduk. En önemlisi İl Başkanları toplantısını Denizli’ye aldırarak MHP Denizli tarihinde bir ilki gerçekleştirdik. Bu toplantının ardından hem genel merkezden, hem de il başkanlarından takdir ve teşekkür aldık. Ayrıca merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in 15. Ölüm yılı nedeniyle düzenlediğimiz Ankara’ya bisiklet turu Türkiye genelinde ses getirdi” dedi. Uzun bir aradan sonra Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin Denizli’de düzenledikleri mitinge katıldığını da hatırlatan Kaplan, “Genel başkanımızın da katılacağı bir miting düzenleme fikrini ortaya attığımızda bize “yapamazsınız, fiyaskoyla sonuçlanır, kalabalık toplayamazsınız” dediler. Ama mitingimiz son derece coşkulu geçti. Binlerce Denizlili Genel başkanımızı büyük bir heyecanla dinledi. Üç yıllık görevimiz süresinde yapamadıklarımız oldu mu? Tabi ki oldu. Ama yapamadıklarımızı bu dönem gerçekleştirmek için delegelerimizden üç yıl daha istedim” diye konuştu.

SEÇİLİRSE YAPACAKLARINI ANLATTI
Yeniden il başkanlığına seçilmesi durumunda yapacakları çalışmalar hakkında da bilgi veren Kaplan, “Delege arkadaşlarımız bize önümüzdeki üç yıl için bu kutsal görevi yeniden verirse en öncelikli hedefimiz partimize sürekli bir gelir kaynağı oluşturmak olacak. İlçe teşkilatlarımızın sorunlarını biliyoruz. Yeni dönemde teşkilatlarımızın sorunlarını kökten çözecek projelerimiz hazır. Yepyeni bir ekiple bu kutlu davaya hizmet vermek için göreve hazırım. Bu partiye hizmetim daha bitmedi. Önümüzdeki ay yapılacak kongrede yeniden seçilirsem, en öncelikli hedefim üye sayımızı 12 binden 15 bine çıkarmak olacak. Buradan söz veriyorum. Seçildiğim ilk yılın sonunda il ve ilçe teşkilatlarımızın maddi sorunlarını çözeceğiz. Ayrıca MHP’yi kiradan kurtarıp kendine ait bir il binası alacağız. Ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntıları hepimiz biliyoruz. Türkiye’nin şiddetle MHP iktidarına ihtiyacı var. Önümüzdeki dönemde de yerel seçimler Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve genel seçimler var. Söz konusu seçimlerin birleştirilmesi ya da öne çekilmesi gündemde. Bu nedenle çok çalışmamız, başarıyı mutlaka yakalamamız gerekiyor. Ben ekibime güveniyorum. Partimizin başarılı olması için hazırladığımız projeleri il kongresinden sonra bir bir hayata geçireceğiz. Tabi ki takdir delegelerimizin” şeklinde konuştu.

DÖRT ADAY YARIŞACAK, 600 DELEGE OY KULLANACAK
MHP’nin önümüzdeki ay yapılacak il kongresinde mevcut başkan Zafer Kaplan’ın yanı sıra Öztürk Taştan, Mehmet Fevzi Yeniçeri ve Temel Başbuğ’un il başkanı olabilmek için yarışacağı öğrenildi. İl kongresinde 600 delege il başkanını seçmek için sandık başına gidecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı