REKLAMI GEÇ

MHP’Lİ KESKİN ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ

MHP’Lİ KESKİN ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Milletvekili adayı Ali Keskin, sanayi esnafı ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

/ DENİZLİHABER / 6 Mayıs 2011 Cuma, 15:47

Seçim çalışmalarını sürdüren MHP Denizli Milletvekili adayı Ali Keskin, sanayi bölgesindeki esnafla bir araya geldi. Sanayi esnafının sorunlarını dinleyen Ali Keskin, “Sanayide esnaf kepenk kapatıyor. MHP iktidarında kepenk kapatan esnaf olmayacak” dedi.

Esnafın bu ülkenin can damarı olduğunu belirten Ali Keskin, “Esnafın oluşturduğu istihdam ve devlete ödediği vergi ile ülkemiz için olmazsa olmazımızdır. Maalesef AK Parti iktidarında tekelleşme sonucu bazı firmalar büyüdü, desteklendi ama benim küçük esnafım bu anlamda mağdur edildi, unutuldu. Allah’ın izni ile MHP iktidarında onlara verilecek olan destekler ile tekrar var olmaları sağlanacak” diye konuştu.

Ziyaretlerde sanayi esnafının dertlerinin dinlendiğini ve takipçisi olunacağını söyleyen Keskin, “Ben de esnafım ve onların halinden en iyi ben anlıyorum. İçlerinden biri olarak 24.dönem milletvekilliğinde Denizli esnafımızı mecliste ben temsil edeceğim. Esnaflarımız rahat olsun, gözü arkada kalmasın” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı