REKLAMI GEÇ

MHP’Lİ KESKİN,

MHP’Lİ KESKİN,

MHP Denizli Milletvekili adayı Ali Keskin, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Denizli’deki mitinginden, vatandaşların 12 Haziran’ı iple çektiğinin sonucunun çıktığını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 26 Mayıs 2011 Perşembe, 14:06

MHP Denizli Milletvekili adayı Ali Keskin, 24 Mayıs Salı günü MHP’nin yaptığı mitingin yankılarının hala devam ettiğini belirterek, diğer siyasi partilerin bu mitingden sonra stratejilerini bir daha gözden geçirme ihtiyacı duyduğunu izlediklerini söyledi.

MHP milletvekili adayı olarak, miting meydanına gelen vatandaşlara ev sahibi olarak yaptıkları hoşgeldiniz konuşmasında, onların birer dert yükü olduklarını, iktidardan bezdiklerini, biran önce kurtulma arzularının olduğunu anladığını ifade eden Keskin, “Vatandaşlarımız ‘2002’yi mumla arıyoruz. O zaman ektiğimiz, diktiğimiz, ürettiğimiz para ediyordu, alıcısı vardı. Şimdi ürünlerimize dönüp bakan olmadığı gibi, maliyetinin altında fiyat veriyorlar, hükümette buna serbest ekonomi politikası diyor, çocukları mısır ithal edecekleri vakit gümrük vergilerini indiriyorlar, ithal ettikten sonra tekrar yükseltiyorlar, biz ürün satacağımız zaman hiçbir tedbir almıyorlar. Sizler hükümet ortağı iken doğrudan destekleme dekar başına 17 TL iken şimdi 6 TL civarına kadar düştü. Sizin zamanınızda ki Tarım Bakanı Hüsnü beyin bizlere verdiği teşviklerden başka bunlar yeni bir teşvik türü üretmediler, bizlere yardımcı olmadılar’ diye veryansın ediyordu” dedi. Vatandaşların enflasyonun inanmadığını, yağ, zeytin, ekmek ve şeker gibi temel ihtiyaç maddelerinin sürekli zamlandığını söylediğini ifade eden Ali Keskin, “Asgari ücretin düşüklüğünden, asgari ücretin alım gücünün kalmadığından şikayetçi olan vatandaşlarımız var. Birkaç vatandaşımız etrafımı çevirdi biri elimi tutarak, biran önce iktidara gelin, yoksa bu ülke bölünecek, vekilim görmedin mi? duymadın mı? Denizli’mizde dahi bölücüler yürüyüşler yapıyorlar, camları kırıyorlar, hükümet ve güvenlik güçleri sadece izliyorlar. Polisimiz, Askerimiz ne yapsın? Müdahale etmek için emir veren yok ki, Tutturmuşlar bir ileri demokrasi ne karnımı doyuruyor, ne sosyal yaşantımı huzurlu hale getiriyor. Ülkemin her noktasında olduğu gibi güzel ilimizinde huzurunu bırakmadı diyorlardı. MHP mitinginde de ortaya çıktı ki, hemşerilerimiz 12 Haziran’ı iple çekiyor. Bu duygularla tüm hemşerilerime sağlıklı günler diler, saygılarımı sunarım” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı