REKLAMI GEÇ

MHP’Lİ KESKİN’DEN DENİZLİLİLERE TEŞEKKÜR

MHP’Lİ KESKİN’DEN DENİZLİLİLERE TEŞEKKÜR

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli Milletvekili Adayı Ali Keskin, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Denizli’deki mitingine gösterilen ilginin kendilerini sevindirdiğini belirterek vatandaşlara teşekkür etti.

/ DENİZLİHABER / 25 Mayıs 2011 Çarşamba, 16:01

MHP Denizli Milletvekili Adayı Ali Keskin, MHP’nin 24 Mayıs Salı günü 29 Ekim Bulvarı’nda yaptığı mitingde, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin vatandaşların yoğun teveccühü ile karşılaştığını belirtti.

Keskin, “On binler bir yürek olarak meydanda buluştular. İlimiz yakın tarihinde böyle kalabalık, aynı zamanda coşkulu bir miting görmemiştir. Bahar mevsiminin çok yağışlı geçmesi hasebiyle, vatandaşlarımız tarım ile ilgili işlerini görememişler, Tavas’ın tütünü dikilememiş, Çal’ın, Baklan’ın bağları çapalanamamıştı. Mitingden birkaç gün önce havaların ısınması ile hemşehrilerimiz yoğun bir şekilde işlerine başladığından, birçok hemşerimiz telefonla arayarak özür dileyip, mitinge gelemeyeceklerini, ama gönüllerinin bizlerle olduğunu beyan etmişlerdir. MHP’nin yapmış olduğu bu mitingden de anlaşılıyor ki milletimiz gibi Denizlili hemşerilerimiz bu iktidardan bıkmıştır. Bu iktidardan kurtulmak istiyordur. Karar anı olan 12 Haziran’ı beklemektedir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı