REKLAMI GEÇ

MHP’Lİ KESKİN’DEN SON UYARI!

MHP’Lİ KESKİN’DEN SON UYARI!

MHP Denizli Milletvekili Adayı Ali Keskin, vatandaşların oy vermeden önce, 2002’deki Türkiye ile bugünkü Türkiye’yi karşılaştırmasını ve bu doğrultuda karar vermesini istedi. Keskin, “Çocuklarınızın geleceğini parlak görüyor musunuz? Geleceğinden umutlu musunuz?” dedi.

/ DENİZLİHABER / 9 Haziran 2011 Perşembe, 15:56

MHP Denizli 2. Sıra Milletvekili Adayı Ali Keskin, 12 Haziran Pazar günü, vatandaşların oy vermeden önce, 2002’deki Türkiye ile bugünkü Türkiye’yi gözden geçirmelerini ve bu doğrultuda karar vermelerini istedi. “Çocuklarınızın geleceğini parlak görüyor musunuz? Geleceğinden umutlu musunuz? 9 yıllık AKP iktidarında mı daha çok kazandınız, yoksa önceki kazancınız mı daha çoktu?” diye soran Keskin, bu ve benzeri soruların cevabını düşündükten sonra vatandaşın oy kullanması gerektiğini belirtti.

“BU ÜLKEDE KÜRT MESELESİ DEĞİL, TERÖR MESELESİ VARDIR”
Denizli Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi’nde basın toplantısı yapan Keskin, “Ülkemizin birlik ve beraberlik konusunda 9 yılda uğradığı erozyonu, çevrenizde ve ilimizde olan, ülkemizin her köşesinde bu iktidarla birlikte canlanan, yıllar geçtikçe daha çok güçlenen, son zamanlarda ise güzel Denizlimizde dahi rahatlıkla faaliyet gösterme cüretini gösteren bölücü terörü düşünün; 2005 yılında Başbakan’ın Diyarbakır meydanında ‘Bu ülkede Kürt meselesi vardır. Sizlere bugüne kadar ayrımcılık yapıldı, işkence yapıldı, haksızlık yapıldı, bundan dolayı biz özür dileriz.’ sözlerini hatırlayınız. ‘Türkiye’de Kürt meselesi değil Türkiye’de bölücü terör meselesi vardır’ deyip mücadele etseydi, terör bu seviyeye gelmezdi” dedi.

İKTİDARA YÜKLENDİ
İktidarı eleştirerek sözlerine devam eden Keskin, 12 Haziran 2011 seçimlerine giderken; plansız, programsız, ödeneksiz kendi deyimleriyle ‘çılgın projeler’ ile karşılarına çıktıklarını ifade ederek, “Yapacağız, düşünüyoruz, planlıyoruz diyerek meydanlarda boy gösteriyorlar. 50 yıl sonra anca yapılabilecek işleri şimdi yapacağız diye önümüze getirdiler. Fakirliğimizi, işsizliği, yoksulluğu unutturma mücadelesi veriyorlar. Oy kullanmadan önce bunları mutlaka düşünün” diye konuştu.

“MÜSLÜMANLARA DEĞİL HIRİSTİYANLARA HİZMET ETTİLER”
“Elbette hükümet bir şey yaptı” diyerek sözlerine devam eden Keskin, “Bizlerin başlattığı duble yolları bitirme çalışmasının yanında sağlıkta yeni binalar yaptılar. Bunları görmezlikten gelemeyiz. Ama bu hükümetle 9 yıl geçirdik, koskoca 9 yıl. Bunlarla geçen günlerin uzunluğunu düşünerek yapılanların çok az olduğunu söylüyoruz. Bunun yanında ekonomiyi felç ettiler, ülkeyi bölme noktasına getirdiler. Ülke insanımızı 36 etnik gruba ayırma mücadelesi verdiler. Hıristiyanlığa, Ermenilere, Yahudilere yaptıkları hizmetlerin onda birini bizlere yani Müslümanlara yapmadılar” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı