REKLAMI GEÇ

MHP’li yarımca “Başın düşerse dara” sloganının sahibi benim

MHP’li yarımca “Başın düşerse dara” sloganının sahibi benim

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyüpoğlu’nun kendisinden çaldıkları gerekçesiyle CHP’yi dava edeceğini duyurduğu sloganın gerçek sahibi Denizli’nin Kale İlçesi Belediye Başkanı İsmail Yarımca mı? Başkan, bir basın toplantısı düzenleyerek sloganın kendisine ait olduğunu ve CHP’li Gürsel Tekin’e verdiği seçim kartı sonrası partinin bu sloganı kullanmış olabileceğini ileri sürdü. Belgelerle konuşan Yarımca, “Kullanan kullansın da Sayın Şanlıurfa Milletvekili’ne n’oluyor?” diye sordu.

/ DENİZLİHABER / 3 Ağustos 2012 Cuma, 14:49

CHP’nin İletişim, Tanıtım ve Medya ile İlişkilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’in, “Başın düşerse dara CHP’yi ara” sloganıyla Genel Merkez’deki çağrı merkezlerini yeniden organize edeceklerini açıklamasının ardından AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyüpoğlu’nun sloganın kendisine ait olduğunu ileri sürüp, CHP’ye tazminat davası açacağını duyurmuştu.

Gelişmeleri medyadan takip eden MHP’nin Denizli’nin kale İlçesi Belediye Başkanı İsmail Yarımca, bir basın toplantısı düzenleyerek “CHP o sloganı benden esinlenerek kullandı” iddiasında bulundu. Denizli Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi’nde elinde belgeler, seçim promosyonları ve fotoğraflarla basının karşısına geçen MHP’li Belediye Başkanı Yarımca, Gürsel Tekin’in o sloganı kendisinden esinlenerek kullandığını belgeleriyle iddia etti.

Yarımca, bir derginin düzenlediği yarışma sonrası Ankara’da düzenlenen ödül töreninde “yılın Belediye Başkanı” plaketeni Gürsel Tekin’in elinden aldığını dile getiren Yarımca, o törende Grüsel Tekin’e esprili bir ifadeyle seçim çalışmalarında kullandığı ve üzerinde “Başın düşerse dara Sabır İsmail’i ara” yazılı bir kartvizit verdiğini söyledi. Ödel töreninden çekilmiş fotoğrafı da gazetecilere gösteren Yarımca, “O akşam Gürsel Bey’e Kale’den geçerken muhakkak uğraması temennisiyle o kartımı verdim. Espri konusu oldu. Belli ki bu sloganın ardından böyle bir slogan türetilmiş. Ama ben rahatsız değilim” dedi.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyüpoğlu’nun çıkışına bir anlam veremediğini ve bu çıkışı doğru bulmadığını dile getiren Yarımca, “Eğer o dava açarsa, ben de ona dava açar tazminat isterim” diye konuştu.

Yarımca seçim afişlerinden, promosyon olarak dağıttıkları ve üzerinde söz konusu sloganın yazılı olduğu mutfak önlüklerine kadar birçok ürünü de basın mensuplarına gösterdi.

Yorumlar

FİKRET KOCAMAN   -  Bağlantı 4 Ağustos 2012, 10:02

SAYIN BAŞKANIMIZIN BU SLOĞANI ÇOK ESKİLERE DAYANMAKTADIR,ZİRA MHP GENÇLİK KOLLARINDA BAŞLAYAN BU ATILIMI KENDİSİNİN KİŞİLİĞİNİ ÖN PLANA ÇIKARIP,BUGÜN BAŞKAN OLARAK GÖRDÜĞÜMÜZ
MEVKİLERDEN DAHADA YUKARILARDA OLMASINI ARZU ETTİĞİMİZİN İSBATIDIR.

Bir Dost   -  Bağlantı 3 Ağustos 2012, 18:30

Başkan Yarımca yaptığı açıklama ile doğru bir çıkış yaptığını düşünüyor. Sonuna kadar arkasındayız. Her zaman yanındayız. BAŞKANIM

Abdi Baklan   -  Bağlantı 3 Ağustos 2012, 15:36

Kale İlçe Belediye Başkanı Sayın YARIMCA’nın kullandığı bu slogan kendisinin İl Genel Meclisi Üyesi iken
sık sık espri yaparak abi “Başın Düşerse Dara Sabır İsmail’i Ara”diye takılırdı.Çünki iş hayatında babadan oğula kendisi “Sabır Nakliyat Ambar’ın” sahibi olup, çok sevdiğimiz esprili bir bir kişiliğe sahiptir. Bu nedenle Slagonun gerçek sahibi sayın Yarımca’dır

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı