REKLAMI GEÇ

MHP’liler Ankara’ya pedal sallıyor

MHP’liler Ankara’ya pedal sallıyor

MHP Denizli İl Teşkilatı merhum Alparslan Türkeş’in ölümünün 15. yıldönümü anısına Denizli’den Ankara’ya bisikletle su ve toprak götürüyor. Denizli’den bisikletlerle yola çıkan 30 bisikletli 2 gün içerisinde Ankara’ya ulaşacak ve Denizli’den götürdükleri su ve toprağı merhum Alparslan Türkeş’in mezarına bırakacak.

/ DENİZLİHABER / 2 Nisan 2012 Pazartesi, 12:46

Merhum Alparslan Türkeş’in ölümünün 15. yıl dönümü nedeniyle Denizli MHP İl Teşkilatı üyeleri Alparslan Türkeş’in mezarına bırakılmak üzere bisikletle Ankara’ya toprak ve su götürüyor. Denizli’den başlayan bisiklet yolculuğa başlayan MHP’li üyeler 2 günlük yolun ardından Ankara ulaşacak. MHP İl Başkanı Zafer Kaplan’ın da katıldığı bisiklet yolculuğunda 30 bisikletli bulunuyor.

Çıkış öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan MHP İl Başkanı Zafer Kaplan, Merhum Alparslan Türkeş’in ölümünün 15. yıl dönümü anısı nedeniyle Denizli’den Ankara’ya toprak ve su götüreceklerini belirten Kaplan, ” Denizli’den götüreceğimiz toprak ve suyu iki günlük yolculuğun sonunda Ankara’da  Merhum Alparslan Türkeş’in mezarına bırakacağız. 30 kişilik bir ekiple yola çıkıyoruz. 10 saat bisiklet üzerinde ve dinlenerek Ankara’ya ulaşmayı hedefliyoruz. Yolda olası bir kazaya karşı önlemlerimizide aldık” dedi. MHP ve Ülkü Ocaklarından oluşan 30 kişilik ekip daha sonra Ankara’ya ulaşmak için petal attı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı