REKLAMI GEÇ

Oylarınızla AKP’yi sandığa gömün

Oylarınızla AKP’yi sandığa gömün

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, “İşsizlik sorunu çığ gibi büyüyor. Bunların işi gücü yıkım. Halkı giderek açlığa ve yoksulluğa mahkum ettiler. Denizli tekrar üretimin başkenti olacak. Denizli artık pahalı su içmeyecek. Yüksek vergiler indirilecek. Esnafın önü açılacak. Bu AKP’ye dersini sizler vereceksiniz. Oylarınızla AKP’yi sandığa gömün” dedi.

/ DENİZLİHABER / 10 Mart 2009 Salı, 01:00

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar Dokuzkavaklar halkı ile bir araya geldi.

Yüzlerce kişinin katıldığı, hatta insanların sokaklara taştığı toplantıda Bahtiyar, “Ben Sevindik’te büyüdüm. En az sizin kadar sizin sorunlarınızı biliyorum. Biz gelir gelmez istihdam projelerimizi yürürlüğe sokarak bir nebze olsun bu soruna çözüm bulmaya çalışacağız. Belediye hastanesi bu bölgenin sağlık sorunun kökten çözecek. Lise yaparak bu mahallelerde eğitim sorununa da el atacağız” dedi.

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, her gittiği yerde coşku ile sevgi ile karşılanıyor. Önce Aktepe Toki konutlarında, ev toplantısına katılan Ümit Bahtiyar ve ekibi burada TOKİ mağdurlarının sorunlarını dinledi. Bahtiyar, “Bunların işi gücü yıkmak. Sizler mutlu oldunuz mu? Evlerinizi yıktılar, üstüne üstlük sizi borçlandırdılar. Ne oldu peki? Hani insanlar mutlu bir yaşam sürecekti bu konutlarda? Satan satana, her geçen gün taksitini ödeyemeyen vatandaş yok pahasına ya satıyor ya da evinin elinden alınması tehlikesi ile karşı karşıya kalıyor. Bunlar yıkmaya devam edecek. İlbadı’nın projeleri tamamlandı. Fatih’te halk diken üstünde. Ama biz yıkmaya değil yapmaya geliyoruz. Sizin yanınızda, sizlerden biri olarak daima olacağız. Azarlayan değil çözüm üreten, güler yüz gösteren bir yönetim olacak. Yani, Denizli Belediyesi’nde bugüne kadar yapılanın tam tersi bir düşünce hakim olacak” dedi.

Güvenlik problemine kesin çözüm

TOKİ sakinlerinin bölgede güvenlik problemlerinin, yaşandığını söylemesi üzerine MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, “Üniversite öğrencileri de aynı sorundan muzdarip. Belediye, halkın güvenliği konusunda da üzerine düşen görevi yerine getirecektir. Böyle birkaç bölge var. Bu bölgelerde özel güvenlik hizmeti sağlayacağız. Belediyenin özel araçları ile devriye gezilecek. Buralara belediyenin güvenlik elamanlarını konuşlandıracağız. Denizli Emniyet Müdürlüğü’nün personel durumu belli. Gerektiğinde, emniyetimize yardımcı olmamız gerekiyor. Suçla mücadelede önleyici tedbirler alarak Denizli daha güvenli bir şehir haline gelebilir” dedi.

Daha sonra Dokuzkavaklar Mahallesi’nde halkla bir araya gelen Bahtiyar, burada yüzlerce kişi tarafından “Ümit Başkan, Denizli Bahtiyar” sloganları ile karşılandı. Vatandaşın yağan yağmura rağmen sokaklara taştığı toplantıda, Ümit Bahtiyar projelerini anlattı destek istedi. Bahtiyar’ın sözleri sık sık alkışlar ve sloganlarla kesildi. Vatandaşın sorularını da yanıtlayan Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, “İşsizlik sorunu çığ gibi büyüyor. Bunların işi gücü yıkım. Halkı giderek açlığa ve yoksulluğa mahkum ettiler. Denizli tekrar üretimin başkenti olacak. Denizli artık pahalı su içmeyecek. Yüksek vergiler indirilecek. Esnafın önü açılacak. Bu AKP’ye dersini sizler vereceksiniz. Oylarınızla AKP’yi sandığa gömün” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı