REKLAMI GEÇ

“Sandığa, yüreğinizi koyun”

“Sandığa, yüreğinizi koyun”

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, Pelitlibağ halkıyla bir araya geldi. Bahtiyar, Denizli’de 5 yıldır tek adamın dediğinin olduğunu belirterek, “Kimseye danışmadan, sormadan işler yapılıyor. Bu zihniyete siz son vereceksiniz. 29 Mart günü, sandığa yüreğinizi koyarak onlara iyi bir ders verin” dedi.

/ DENİZLİHABER / 18 Mart 2009 Çarşamba, 01:00

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar’a sevgi seli her geçen gün artıyor. Pelitlibağ Mahallesi’nde kahve toplantıları düzenleyen Bahtiyar ve ekibine halkın ilgisi ve desteği büyüktü. Her kahvede yüzlerce kişinin katıldığı toplantılar yapan Bahtiyar’ı, halk coşku içersinde karşılıyor.

< ?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

Toplantıda konuşan MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, “Yaşanan ekonomik kriz ortada, on binlerce insan işsiz kaldı. Zamlarla vatandaşın ocağındaki alev arttı. Biz bu yangını söndürmeye geliyoruz. Rahat olun. Göreceksiniz. Biz güçlü geliyoruz. Gelir gelmez alacağımız ekonomik tedbirlerle ve indirimlerle bu yangına su serpeceğiz. İstihdamı artıracak projelerimizle geliyoruz. Denizli üreten bir şehirdi. Üretkenliğini elinden aldılar. Tüketen bir şehir haline geldik. Biz bu gidişata dur diyeceğiz. Tekrar üretim gücünü harekete geçireceğiz” dedi.

 

Bahtiyar, “Son 5 yıldır Denizli’de tek adamının dediği oluyor. Kimseye danışmadan, sormadan, işler yapılıyor. Ne oldu 5 yılda tam tamına 817 trilyon para harcandı. Hepsinde Denizli halkının parası ne yapıldı? Paralarla 5 kavşak 3 park. Peki bu paranın geri kalanı ne oldu hep dışarıya gitti. Otobüs işletmesi başka bir ilden, temizlik işleri başka bir ilden, park bahçeler keza öyle, bu şehrin kaynakları hep dışarı aktarıldı. Belediyeliğinizi elinizden aldıklarında size sordular mı? Hayır. Ne oldu bir tek adamın dediği oldu. Beldeleriniz elinizden alındı. Denizli’nin tarihi mahalleleri de aynı akıbete maruz kaldı. Onlarca mahallenin ismi artık yok. Bunların zihniyeti budur. Bu zihniyete siz son vereceksiniz. 29 Mart günü onlara öyle bir ders verin ki yüreğinizi koyun sandığa” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı