REKLAMI GEÇ

Şoförler “Bahtiyar olacağız” dedi

Şoförler “Bahtiyar olacağız” dedi

Denizli’de minibüsçülük ve servisçilik yapan yaklaşık 500 şoför esnafı, MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar ile bir araya geldi. Beste Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen toplantı öncesinde esnaf, Bahtiyar ve ekibini “Ümit Başkan, Denizli Bahtiyar” sloganları ile karşıladı.

/ DENİZLİHABER / 25 Mart 2009 Çarşamba, 01:00

Yoğun katılımlı gerçekleşen toplantıda Bahtiyar, ulaşım sistemindeki aksaklıkları gidereceklerini ve ulaşım sisteminin temelden değiştireceklerini söyledi. Esnaftan haksız yere alınan bütün ücretlerde indirime gideceklerini belirten Bahtiyar, “Bugüne kadar Denizli’yi ulaşılamayan ve çözüm üretmeyen bir yönetim yönetti. Onların aklı hep paraya çalıştı. Yaptıkları her işte, önce kar hedefleyip, esnafı ve vatandaşı hiç düşünmediler. Bundan sonra vatandaşını düşünen çözüm üreten bir yönetim olacak. Sizinle ilgili her proje, sizinle görüşerek, evet derseniz yapılacak. Ulaşım sistemini de baştan sona değiştireceğiz. Bu sistem öyle uzakta falan değil komşumuz Aydın’da. İnsanlar sorunsuz bir şekilde balık istifi olmadan, koltukta oturarak seyahat edebilecekler. Şirket filan olmayacak. Minibüs ve servisçi esnafı bu işi yapacak. Daha büyük tip midibüslerle, araç sayısı artmadan ring seferlerinin de olacağı bir düzen getireceğiz. Bu sistemde pasolar, indirimler, öğrenci indirimleri geçerli olacak. Denetimini biz yapacağız” dedi.

< ?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

Esnafın sorularını da yanıtlayan Bahtiyar, “ Ben sizden destek istiyorum. Hepiniz birer Ümit Bahtiyar gibi çalışın. 29 Mart’ta öyle bir gelelim ki “Ceketimi asarım yine kazanırım” diyenleri, ceketlerini giydirip o belediyeden gönderelim” dedi. Bahtiyar ayrıca seçmenlere çağrıda bulunarak, “Para dağıtıldığı duyumları geliyor. Dağıtsınlar. Ama bu vatandaşı kandıramayacaklar. Artık çok geç. Çünkü biz geliyoruz. Çok güçlü geliyoruz” diye konuştu.

Sevindikli kadınlar Ümit’lendi

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, Sevindikte yaklaşık 300 kadınla bir araya geldi. Kendisinin de bir Sevindikli olduğunu hatırlatan Bahtiyar, “Bu kalabalığı bu sevgiyi görenler korkacaklar. Hanımlar bu işe el attı. Sizleri görünce bir kez daha kazanacağımıza inandık. Bu ruh ile mücadele ediyoruz. Onları öyle bir şok edeceğiz ki neye uğradıklarını şaşıracaklar” dedi. Toplantıda kadınlar sık sık ‘Ümit Başkan, Denizli Bahtiyar’ sloganları attı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı