REKLAMI GEÇ

SOKAKTA ADAY TANITIMI

SOKAKTA ADAY TANITIMI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Teşkilatı kentin ticari hayatını olumsuz etkilediğini düşündükleri üst yapı çalışmaları ile uygulanan teşvik politikasını protesto etmek amacıyla milletvekili adaylarını Ticaret Odası önünde tanıttı.

/ DENİZLİHABER / 20 Nisan 2011 Çarşamba, 17:17

Aday tanıtım toplantısına MHP İl Başkanı Zafer Kaplan, Merkez İlçe Başkanı Fırat Dağdeviren, Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Çelik, Milletvekili adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

EKONOMİMİZ KAN KAYBEDİYOR
Toplantıda konuşan MHP İl Başkanı Zafer Kaplan, AKP iktidarının Denizli’yi teşvik dışı bırakmasıyla ekonomide çöküş başladığını belirterek, “Hepinizin bildiği gibi ilimizin teşvik dışı bırakılması istihdamın lokomotifi olan tekstili vurdu. Başta bayanlar olmak üzere 30 bin insan işini kaybetti. Tüm bunlar yetmezmiş gibi plansız, programsız başlatılan alt yapı ve hemen ardından devam üst yapı çalışmaları ilimizin ticarette kalbinin attığı Bayramyeri ve çevre esnafını bitme noktasına getirdi” dedi.

BİR ÇOK ESNAF KEPENK İNİDİRDİ
Alt ve üst yapı çalışmalarına temelde karşı olmadıklarını kaydeden Kaplan, “şehrimizde yapılan alt ve üst yapı çalışmalarına tabi ki karşı değiliz. Ancak program dahilinde yapılmayan bu çalışmalar şehrimizin ticari hayatını neredeyse durdurma noktasına getirdi. Sabah işine giden insanlar, akşam aynı yoldan geri dönemiyor. Dolmuş ve otobüslerde tartışmalar yaşanıyor. Günlerce kazılan ve bitirilemeyen çalışmalar nedeniyle esnaf iflas bayrağını çekmiş durumda. Biz de tüm bu yaşanan olumsuzluklara dikkat çekmek amacıyla milletvekili aday tanıtım toplantımızı burada yapıyoruz” dedi.

DENİZLİ HARAP DURUMDA
Milletvekili adayları adına konuşan MHP Denizli Milletvekili adayı Emin Haluk Ayhan da AKP iktidarının Denizli’yi harap ettiğini belirterek, “AKP, Bakanını aday koyamıyor. Bu kadar hizmet yaptınız. İzmir’den, Ankara’dan neden bakanını aday koyamıyorsun? Orada bir başarısızlık var demektir. Denizli AK Parti döneminde harap bir vaziyete geldi. Vergi kaçakçılığını önleyemiyorsunuz. Vatandaş Denizli’de vergi ödeyemiyor. İcra daireleri çoğaldı. İnsanlarımız büyük sıkıntılara girdi.” dedi.

Tanıtım toplantısının ardından MHP’liler Bayramyeri esnafını dolaşarak destek istediler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı