REKLAMI GEÇ

Tek Çatı, her geçen gün büyüyor

Tek Çatı, her geçen gün büyüyor

‘Tek çatıda buluşalım’ diyerek yola çıkan MHP Denizli Belediye Başkan Ümit Bahtiyar’a halkın ilgisi giderek artıyor. Son olarak başta AKP olmak üzere, çeşitli partilerde görev alan 80 kişi, İstiklal’de bir araya gelerek, ‘Tek çatı’da buluştular. MHP’ye geçen 80 kişinin rozetlerini MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar taktı.

/ DENİZLİHABER / 20 Mart 2009 Cuma, 01:00

Her gittiği yerde sevgi gösterileri ve “Başkan bizi kurtar” feryatları ile karşılanan Bahtiyar’a ve MHP’ye ilgi yoğunlaşıyor. Son olarak, çeşitli partilerden 80 kişi, MHP’ye geçti. Törenle, MHP’ye geçen 80 kişinin parti rozetleri, MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar tarafından takıldı. Toplantıda konuşan Bahtiyar, “Bize destek verdiğiniz için güç kattığınız için teşekkür ederim. Toplumun her kesiminden destek verenler her geçen gün artıyor. 29 Mart’ta Denizli Belediyesi halkın evi haline gelecek. Sizler bizimle tek çatıda buluştunuz. Bu çatı her kesimi kapsıyor. Bu yerel seçimler çok önemli. Bu seçimlerde toplum, kendisini açlığa yoksulluğa mahkum bırakan bu iktidara ders verecek” dedi.

İşsizlik probleminin giderek kanayan bir yara olduğunu vurgulayan Bahtiyar, “İnsanların birinci önceliği işsizlik. Çok büyük bir sorun yaşanıyor. Ekonomik sıkıntı had safhada. Dolayısıyla projelerimizi öncelikli iki soruna göre revize ettik. İşsizlik ve ekonomik sıkıntılara ilaç olacak uygulamalar yapacağız” diye konuştu.

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, “Öncelikle Denizli Belediyesi’nde anlayışı değiştireceğiz. ‘Kendi anayasamız’ dediğimiz 5 maddelik bir çalışmamız var. Birincisi, Denizli belediye başkanı, yönetimde görev alanlar, ulaşılabilir olacak. İkincisi,  vatandaşa sıcak yaklaşım gösterilecek. Vatandaşla temasta devamlılık sağlanacak, azarla değil anlayışla yaklaşılacak. Üçüncüsü, sorun üreten değil, çözüm üreten bir belediye olacak. Dördüncüsü ortak akıl. Uygulayacağımız proje, yapacağımız çalışma hangi kesimi ilgilendiriyorsa mutlaka onların fikirleri alınacak. Beşincisi de üretimini önünü açmak. Çünkü üretim olmazsa hiçbir sorun çözülemez” dedi.

Ballıklılar Bahtiyar’da birleşti

Afyon Ballıklılar Derneği’nin daveti üzerine dernek üyeleri ile bir araya gelen MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, dernek üyelerinin sorunlarını dinledi.  İnsan öncelikli anlayışın Denizli Belediyesi’nde hakim olacağını vurgulayan MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, “Sadece kentin alt ve üst yapısıyla ilgilenen, müteahhitlik hizmetleri yapan belediyecilik anlayışından kurtulunacak. Çağdaş, sosyal belediyecilik öne çıkacak. Bütün dünyada uygulanan insan öncelikli belediye haline gelmek zorundayız. Bizim dönemimizde Denizli Belediyesi insan odaklı, insanın kültür ve sanatsal, sosyal yapısını ön plana çıkarırken, rutinleri hizmet olarak dahi öne çıkarmayan bir şekilde yönetilecek” diyerek yönetim anlayışları hakkında bilgi verdi.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı