REKLAMI GEÇ

Ülkeyi büyük sıkıntılar bekliyor

Ülkeyi büyük sıkıntılar bekliyor

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, ülkeyi büyük sıkıntıların bekleğini öne sürdü. Emin Haluk Ayhan, partisinin Serinhisar İlçe Kongresi’nde yaptığı konuşmada, dünyanın 2000’li yılların başlangıcında yeniden şekillendiğini, bu şekillenmede birtakım sıkıntıların olduğunu söyledi.

/ DENİZLİHABER / 21 Ocak 2012 Cumartesi, 11:40

Özellikle Kuzey Afrika’dan Afganistan’a, Balkanlar’dan Kafkaslar ve Suudi Arabistan’a kadar olan yirmiden fazla ülkenin yeniden yapılandırıldığını dile getiren Ayhan, Türkiye’nin bu sıkıntılı dönemden avantajlı çıkması gerektiğini ifade etti. Türkiye’nin siyasi ve sosyal problemleri olduğunu savunan Emin Haluk Ayhan, dış siyasette de yıllardır elde edilen kazanımların birer birer kaybedildiğini, komşularla sıkıntılar yaşandığını öne sürdü. Ayhan, “Büyük bir ekseriyeti olan iktidarın bu duruma düşmemesi lazımdı. Ama iktidara gelirken verdiği tavizler daha sonra sadece iktidar partisinin ayağını bağlamıyor. Ülkeyi sıkıntıyla sokuyor” dedi.

İktidarın muhalefetin sesini duyurmamaya, konuşmalarını engellemeye çalıştığını iddia eden Ayhan, şöyle konuştu: “Gerçekten ülkeyi büyük sıkıntılar bekliyor. Her söylediklerinin aksi çıkıyor. Kıbrıs’ta Annan Planı’na ‘evet’ derken bunlar, bugün rahmetli Rauf Denktaş’ın söylediği noktaya gelmişlerdir. PKK’ya bu kadar verilen sözlerin sonunda ‘PKK ile mücadele ediyorum’ görüntüsü vermek zorunda kalmışlardır. Türkiye Cumhuriyeti, Uludere hadisesinden sonra bir gün ortada gözükmüyor. Böyle bir devlet olur mu- ‘Ekonomide biz fevkalade iyiyiz’ diyorlar. Neresi iyi- 7 liraya aldığın pamuğun fiyatı düşmedi mi 4 liraya. Peki sizden aldıkları. Ne kadar bağırıyorlar (intibak yasası ile şöyle yapacağız böyle yapacağız) diye. 2013’ten önce uygulayama gidilemez. Verecekleri miktar da 10 liradan, 20 liradan başlıyor, 300 liraya kadar diyorlar. Vatandaşa verdikleri sözü yerine getirmekte sıkıntı çekiyorlar”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı