REKLAMI GEÇ

Ülkü Ocaklarından hayvan dostu hareket

Ülkü Ocaklarından hayvan dostu hareket

Denizli Ülkü Ocakları hayvan dostu bir hareketle takdir topladı. Ülkücü gençler tüm ilçeleri kapsayan bir çalışma ile kış aylarında yiyecek bulmakta zorlanan hayvanlar için doğaya yem bıraktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Ocak 2020 Cumartesi, 14:19

Havaların soğuduğu birçok bölgenin beyaza büründüğü bu günlerde yiyecek bulmak için zorlanan sokak hayvanlarına yönelik Denizli Ülkü Ocakları harekete geçti. Sokak hayvanlar için seferber olan  Ülkücü gençler il merkezi ve tüm  ilçelerde  sokak hayvanlar  için doğaya yem  bıraktı.

Denizli Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Ferdi Yıldırım yaptığı açıklamada, kış şartların çetin geçtiğini belirterek, “Sokakta yaşayan hayvanlarımız bu kış mevsiminde yiyecek bulmakta oldukça zorlanıyorlar. Denizli Ülkü Ocakları olarak Başkanımız Murat Aydınlı beyin talimatıyla arkadaşlarımızla birlikte sokak hayvanlarına destek için doğaya yem bırakıyoruz. Bugün, soğuk kış günlerinde yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanlarımıza yardımcı olmak istedik. Hz. Ömer’in dediği gibi dağlara buğday serpin Müslüman ülkede kuşlar aç demesinler. Varlığını Türk varlığına adamış olan Ülkücü gençlik, Genel Başkanımız Dr. Sinan Ateş’in dediği gibi, ‘Çevrecilik milliyetçiliktir’ düsturu, Denizli Ülkü Ocakları Başkanımız Murat Aydınlı beyin talimatıyla il merkezi ve tüm ilçelerimizde eş zamanlı olarak doğaya yem bıraktık. Bizler gönül memleketimiz olan Denizlimize gerek sosyal alanlardaki aktiviteler, gerek eğitim faaliyetleri ile hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı