REKLAMI GEÇ

Yusuf Garip MHP İl Başkanlığı görevini devraldı

Yusuf Garip MHP İl Başkanlığı görevini devraldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığında gerçekleştirilen devir teslim törenin ardından il başkanı olarak atanan Yusuf Garip görevine başladı. Ziya Gökalp’e İl Başkanlığı döneminde hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Garip, “Tüm partililerimizle hep birlikte MHP’yi Denizli’de en iyi noktaya taşıyacağız. Dokunmadık gönül, dokunmadık el bırakmadan Denizli’mizin her köşesine ulaşacağız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Şubat 2022 Pazartesi, 17:37

MHP il merkezinde gerçekleşen devir teslim töreniyle bayrak değişimi yaşandı. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği törene, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, il yöneticileri, ilçe başkanları, kadın kolları üyeleri ve partililer katıldı.

“ONUR DUYDUM”

Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında siyaset yapmaktan onur duyduğunu ancak iş yoğunluğu ve sağlık problemleri nedeniyle İl Başkanlığı görevini bırakmak zorunda kaldığını belirten Ziya Gökalp, “Genel Başkan Yardımcımız Semih Yalçın beye durumumuzu ve talebimizi ilettik. Sağ olsunlar onların da takdiriyle bugün görevimizi bayrak değişimiyle dava arkadaşımız Yusuf Garip’e devrediyoruz. Bu bir hizmet yarışı, bayrak yarışıdır. İl Başkanımız Yusuf Garip’e ve yönetimine yeni dönemde başarılar diliyorum” dedi.

“DENİZLİ’NİN HER KÖŞESİNE ULAŞACAĞIZ”

Verdiği hizmetlerden dolayı Ziya Gökalp’e teşekkür eden MHP İl Başkanı Yusuf Garip, “15’li yaşlarımdan itibaren 3 hilalli bayrağı elime alarak MHP çatısı altında siyasete başladım. Bayrak astık, partimizin verdiği her türlü görevde sorumluğumuzu yerine getirmeye çalıştık. Partimizin çeşitli kademelerinde görev yapmanın onur ve mutluluğunu yaşadım. Dava arkadaşımız Ziya Gökalp’in de özel durumlarından dolayı bırakmak zorunda kaldığı il başkanlığı görevini Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey bize emanet etti. Ülkücü gelenekte görevler istenmez, liderimiz tarafından verilir. Genel Başkanımız bizi bu göreve layık gördü. Bu kutlu ve onurlu görevi, vazifeyi en iyi şekilde yerine getirmek için çaba harcayacağız. Gece gündüz demeden görevimizin getirdiği tüm sorumlulukları yerine getirmek için çalışacağız. İl yöneticilerimizle, ilçe başkanlarımızla, kadın kollarımızla ve tüm partililerimizle hep birlikte partimizi Denizli’de en iyi noktaya taşıyacağız. Dokunmadık gönül, dokunmadık el bırakmadan Denizli’mizin her köşesine ulaşacağız. Genel seçimlerde Denizli’mizden Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne halkımızın teveccühü ile inşallah milletvekillerimizi seçip göndereceğiz. 3 hilalli bayrağımızı Denizli’de tüm gönüllere taşıyacağız. İl başkanlığı döneminde verdiği hizmetlerden dolayı Ziya Gökalp’e bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Devir teslim töreninde konuşmaların ardından MHP İl Başkanı Yusuf Garip, hizmetlerinden dolayı Ziya Gökalp’e çiçek takdim ederken, Gökalp de Garip’e hediye vererek başarı diledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı