REKLAMI GEÇ

ZEYBEKCİ İLE UZUNIRMAK ARASINDA SÖZLÜ TARTIŞMA

ZEYBEKCİ İLE UZUNIRMAK ARASINDA SÖZLÜ TARTIŞMA

Buharkent’te partisinin seçim çalışmalarına destek veren Ekonomi Bakanı Zeybekci, üniversitenin etkinliğinde MHP’li Uzunırmak ile sözlü tartışma yaşadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Mayıs 2014 Pazar, 09:59

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, hem partisinin seçim çalışmalarına katılmak hem de yatırımları incelemek amacı ile gittiği Buharkent’te TBMM Meclis İdare Amiri ve MHP Milletvekili Ali Uzunırmak ile tartışma yaşadı. Etkinlikler tartışmanın gölgesinde kaldı. 1 Haziran’da seçimin tekrarlanacağı ilçede Ak Parti Başkan adayı Mehmet Erol’a destek olmak isteyen Zeybekci, partisinin etkinliklerinin yanı sıra üniversitenin Meslek Yüksek Okulu inşaatında da inceleme gerçekleştirdi.

Buradaki konuşmasında seçim kuruluna yapılan itiraza anlam veremediğini söyleyen Zeybekci, “Buraya 1 Haziran akşamı belediye başkanlığını ilan edeceğimiz Mehmet Erol’u görmeye geldik” dedi.
Aynı törende MHP’li Ali Uzunırmak, “Burayı yaptıranlardan emeği geçen kimse yok. Seçim öncesi gelinip burada geziyorlar. Asıl emeği geçenleri çağırın” dedi.
MHP’li milletvekili Uzunırmak’ın sözleri üzerine Ak Partililer tepki gösterirken Bakan Zeybekci ile aralarında kısa süren bir gerginlik yaşandı. Zeybekci, “Yapanlardan Allah razı olsun burada devlete ait bir şey yok. Her şey millete aittir” dedi.
Diğer yandan Ak Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki’nin de tepki gösterdiği Uzunırmak, Örki’ye seslenerek, “Sen kimsin? Burada bakanın varken benimli muhatap olma. Bakanın yanında konuşma hakkınız yok” diyerek tartışmayı uzattı. Zeybekci ise beraberindekilere seslenerek, “Yürüyün arkadaşlar adam şov yapacak” diyerek binayı terk etti. Zeybekci daha sonra Uzunırmak ile vedalaşmadan alandan ayrıldı.

Yorumlar

çallı   -  Bağlantı 26 Mayıs 2014, 10:30

memleket 40 yılda bir bakan çıkarmış.bunu fırsat bilip memleketimiz için değerlendirmek varken, seçmenin yanında şov yapmakda neyin nesi.

olgun türk   -  Bağlantı 26 Mayıs 2014, 08:42

kırbaçcı arkadaş sizin orda ülkücü tavır dediğin hareketleri bizim buralarda şov deniyor. Bakan demişki burada devlete ait birşey yok, herşey millete aittir. Devletin bir bakanıda orada emeği geçenleri onura etmeye gelmiş. Ülkücü tavrın ne hallere düştüğünü görmek üzüntü verici, hele bu tavırla gurur duyanları görmek gerçekten çok can sıkıcı.

zaferaga   -  Bağlantı 26 Mayıs 2014, 02:20

Devletin bütün imkanlarını kullanarak sayın Bakanımız açılış adına seçim propagandası yapıyorlar, aynen Başbakanın yaptığı gibi…Şeçim propagandasını partinin imkan ve araçlarıyla yapsınlar devletin(yani Halk ın) imkanlarını kullanarak değil…

can kayrak   -  Bağlantı 26 Mayıs 2014, 00:26

helal olsun Ali reise. taşı gediğine koymuş

Tanrının Kırbacı   -  Bağlantı 25 Mayıs 2014, 10:24

Buharkent’te bakan Zeybekçi’ye ülkücü tavırla tepkisini ortaya koyan Büyük Vizyon Ali Uzunırmak amcaya helal olsun. Kendisine cevap vermeye kalkan Akp Denizli İl Başkanı Avni Örki’ye de burada bakanın varken sen kimsinde benimle muhatap oluyorsun demiş. Kendisini el içten duygularımla kutluyorum. Bakan Zeybekçi ve etrafında ki ekip Aydın milletvekilimiz Ali Uzunırmak amcanın ortaya koyduğu ülkücü tavır karşısında arkasına bakmadan çekmiş gitmiş.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı