REKLAMI GEÇ

2 vekil en başarılı milletvekilleri arasında

2 vekil en başarılı milletvekilleri arasında

ORC Araştırma Şirketi’nin yaptığı “Ege’nin en başarılı vekilleri” anketi açıklandı. 15 milletvekilinin yer aldığı listeye Denizli’den 2 vekil girmeyi başardı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Temmuz 2020 Cuma, 16:26

ORC Araştırma Şirketi, Ege Bölgesi’nin en başarılı milletvekillerini belirlemek için yaptığı araştırmayı tamamladı. İlk 15’e girmeyi başaran milletvekillerini paylaşan ORC, aldıkları başarı oranlarını da ortaya koydu.

ŞAHİN TİN 2. SIRADA
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin Ege’nin en başarılı milletvekili anketinin sonucunda ikinci sırada yer aldı. Şahin Tin’in başarı oranı yüzde 44.8 olarak açıklandı.

12. SIRADA KARACA VAR
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca da en başarılı milletvekilleri listesine girmeyi başardı. Yüzde 36.4 başarı oranı yakalayan Karaca, enler listesinin 12. sırasında yer aldı.
İlk 15’e CHP’den 8, AK Parti’den 5, MHP ve İYİ Parti’den birer milletvekili girdi.

Yorumlar

Anıl   -  Bağlantı 10 Temmuz 2020, 20:59

Yazık bu millete ki, bunlar gibi 600ünü besliyor. Ne fonksiyonu var meclisin ve milletvekilinin? Hiç. Sembolik bunlar. Pardon ya, kamudaki taşeron şirketlere iş işlerine milletvekilleri, özellikle de iktidar milletvekilleri bakıyordu değil mi?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı