REKLAMI GEÇ

Ak Parti İl Başkanı Yücel Güngör oluyor

Ak Parti İl Başkanı Yücel Güngör oluyor

Ak Parti’de 5 yıl il başkanlığı görevini yapan Necip Filiz’in aday olmayacağını açıklamasının ardından merak edilen yeni il başkanı belli oldu. Bir dönem Merkezefendi İlçe Başkanlığı yapan Yücel Güngör, il başkanlığına aday olmak için onay aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Aralık 2020 Cumartesi, 21:00

Denizli’den İstanbul’a il başkanı adaylığı için çağrılan 3 isim arasında yer alan Yücel Güngör, bugün İstanbul’da AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilk onayı alarak, Denizli’ye partisinin adayı olarak dönüyor.

AK Partisi’nin kuruluşundan bu yana çeşitli kademelerde görev alan Yücel Güngör, daha önce de Merkezefendi ilçe başkanlığı yapmıştı. İl başkanlığı kesinleşen Güngör, Denizli’de daha çok çalışarak partilerinin başarısını artıracaklarını söyledi.

Güngör, “Denizlimizin 19 ilçesinde Ak Partimize gönül vermiş memleket sevdalılarımızla birlikte ve tek yürek olarak Denizlimize olan vefa borcumuzu ödemek için hiçbir bahaneye sığınmadan dünden daha fazla çalışmak için yolculuğumuza bugün itibariyle başlıyoruz” dedi.

Ak Parti İl Başkanı Yücel Güngör kimdir?
1978 yılında Denizli’nin Karşıyaka Mahallesi’nde doğdu.
İlkokulu Karşıyaka İlkokulu’nda, ortaokulu Sevil Kaynak Ortaokulu’nda ve lise öğrenimini Denizli Cumhuriyet Lisesi’nde tamamladı.
2002 yılında Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Su Ürünleri Mühendisi olarak mezun oldu.
Bir Tekstil firmasında İhracat-Pazarlama Yöneticisi olarak 20 yıl görev yaptı.
İngilizce eğitimi için 6 ay İngiltere’de bulundu.
Şuan kendi firmasında Yurtdışı- İhracat –Pazarlama işlerine devam ediyor.
Yücel Güngör, evli ve üç çocuk babası.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı