REKLAMI GEÇ

Ak Parti’de Yücel Güngör bayrağı devraldı

Ak Parti’de Yücel Güngör bayrağı devraldı

Ak Parti’de Yücel Güngör dönemi başladı. Parti binasında Necip Filiz, çiçek ve plaketle görevi bırakırken, yeni Başkan Güngör, ‘Fedakârlığın en çok yapıldığı parti Ak Parti’dir” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Aralık 2020 Cuma, 21:16

Ak Parti’de kongrenin küresel salgın nedeniyle yapılamamasıyla görev değişimi kongresiz olarak yapıldı. Kongrede tekrar aday olmayacağını açıklayan Necip Filiz, görevi Yücel Güngör’e devretti.

Parti binasında düzenlenen devir teslim töreninde, Koordinatör Milletvekili Nihat Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, kadın ve gençlik kolları ile partililer katıldı.

Aday olmayan il başkanı Necip Filiz’in 5 yıl için teşekkür ettiği törende, İl Başkanı Yücel Güngör de, Filiz’in 5 yıl başkanlık yapmasının önemini vurguladı ve emeği için teşekkür etti. Güngör, “Türkiye’de fedakârlığın en çok yapıldığı tek parti AK Parti’dir. Siz şahsi bir menfaat bekliyorsanız, bu partide o şahsi menfaatinize asla ulaşamazsınız” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da eski başkan Filiz’e teşekkür ederken, yeni Başkan Güngör’e de başarı diledi.

Yorumlar

ABBAS KARA   -  Bağlantı 26 Aralık 2020, 13:40

çok komiksinzi menfaai olmayan akp ne işi var

Bilal   -  Bağlantı 26 Aralık 2020, 07:24

Ak Parti İl Başkanına Hayırlı Olsun derim ancaaaak tüm köylere inip teker teker buradan bize oy çıkmaz demeden küçük ve bir görmeden seçime kadar ve seçimden sonra sanki kendisi seçilecekmiş gibi çalışması lazım benim isteğim bu yönde.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı