REKLAMI GEÇ

AK Partili Cahit Özkan’dan şaşırtan tweet

AK Partili Cahit Özkan’dan şaşırtan tweet

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, attığı tweet ile şaşırttı. Yaklaşık 17.25 sıralarında attığı tweet ile Deniz Baykal’ın kaset komplosuyla genel başkanlıktan istifa ettirilmesinin paralel yapının muhalefeti dizayn operasyonu olduğunu söyleyen Özkan, paylaşımın devamında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu paralel yapının parlamentodaki sözcüsü olduğunu öne sürdü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Mayıs 2016 Salı, 18:35

Zaman zaman çıkışlarıyla dikkat çeken AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, attığı tweette çok konuşulacak söylemlere yer verdi. Bugünün Deniz Baykal’ın kaset komplosuyla CHP genel başkanlığından istifa ettirildiği gün olduğunu hatırlatan Özkan, Baykal’ı “Deniz Baykal paralel yapının bürokrasideki yapılanmasını tespit eden “F TİPİ YAPILANMA” kavramının marka sahibi bir siyasetçidir” sözleriyle övdü.

Paylaşımının devamında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirmeyi de ihmal etmeyen Özkan, CHP Genel Başkanı’nı söylem ve eylemleriyle paralel yapının parlamentodaki sözcüsü olmakla suçladı.

İşte Özkan’ın çok konuşulacak tweetleri:

“1) Bugün kaset komplosu ile Genel Başkan Deniz Baykal’ın istifa ettirildiği gündür.
2) Deniz Baykal paralel yapının bürokrasideki yapılanmasını tespit eden “F TİPİ YAPILANMA” kavramının marka sahibi bir siyasetçidir.
3) Her yönü ile paralel yapının parmak izini taşıyan bu komplonun amacının muhalefeti dizayn etmek olduğu açıktır.
4) Kılıçdaroğlu Genel Başkan olduktan sonra söylem ve eylemleriyle adeta paralel yapının parlamentodaki sözcüsü olmuştur.
5) FETÖ’nün ana muhalefet üzerinde oluşturduğu vesayet demokrasimiz önündeki en büyük engeldir.”

denizli-ak-parti-cahit-ozkan-chp-deniz-baykala-ovgu-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı