REKLAMI GEÇ

AK Parti’den pandemiye uygun üye çalışması

AK Parti’den pandemiye uygun üye çalışması

AK Parti Denizli İl Başkanlığı yeni üye kampanyasında dijital ortamı da devreye soktu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Eylül 2020 Pazar, 17:03

Partilerine olan ilginin her geçen gün artmaya devam ettiğini, yüzlerce yeni üye başvurusunun olduğunu belirten AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; “ 5 yıllık görev süremiz içerisinde , teşkilatımızla birlikte 30.000 yeni üye kaydı yaptık, yıl sonuna kadar hedefimiz 25.000 yeni üye” dedi.

“BÜYÜK AK PARTİ AİLEMİZE SİZLERİ DE BEKLİYORUZ”
AK Parti Denizli İl Başkanlığına ait www.akpartidenizli.com adresi üzerinden üyeliğin nasıl yapılacağını da hazırlattıkları bir video ile anlattıklarını vurgulayan Başkan Filiz devamla şunları söyledi:
“ Dijital ortamın avantajlarını üye çalışmalarımızda da kullanarak sitemiz üzerinden ön başvuru alıyoruz. Böylece yeni üye olmak isteyen vatandaşlar, başvurularını online olarak da yapabilecek. Web sitesi üzerinden alınacak ön başvuruların akabinde, başvuru sahiplerinin ikamet ettiği yere göre ilçe teşkilatları tarafından üyelik işlemi tamamlanacak. Bunun yanında sosyal mesafe kurallarına uygun olarak bire bir üye kayıt çalışmalarımızda kadın kolları ve gençlik kollarımızla birlikte devam etmektedir.
Bu kutlu davanın birer neferi olmak isteyen, milletimize hizmetkar olarak ülkemizin yükselişinde ve kalkınmasında pay sahibi olmayı hedefleyen herkesi AK Parti çatısı altına davet ediyoruz.

https://www.akpartidenizli.com/uyelik-formu sayfasına girip ön kayıt formunu doldurmanız yeterli olacak.
Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, büyük ve güçlü Türkiye yolunda sizleri de aramızda görmek istiyoruz.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı