REKLAMI GEÇ

AKP Parti ve MHP’den Fatih Portakal tepkisi

AKP Parti ve MHP’den Fatih Portakal tepkisi

AK Parti ve MHP’li Merkezefendi Belediye Meclis Grupları adına meclis üyeleri Yavuz Aki ile Fırat Dağdeviren ortak bir basın açıklaması yaparak, Merkezefendi belediyesi tarafından Denizli’ye davet edilen Gazeteci-Yazar ve FOX Ana Haber Bülteni’nin sunucusu Fatih Portakal’ın Denizli programının iptal edilmesini istediler.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Ocak 2020 Perşembe, 17:37

Merkezefendi Belediye Mecisi’ndeki AK Partili Meclis Üyesi Yavuz Aki ile MHP’li meclis üyesi Fırat Dağdeviren parti grupları adına Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde yaptıkları basın açıklaması ile Merkezefendi Belediyesi tarafından Denizli’ye bir söyleşi için davet edilen Gazeteci-Yazar ve FOX Ana Haber Bülteni’nin sunucusu Fatih Portakal’ın Denizli programının iptal edilmesini istedi.

Yapılan ortak açıklamada “31 Mart 2019 yerel seçimlerinden sonra Merkezefendi’de yönetime gelen CHP, Belediye bütçesi ile Kahraman ordumuza işgalci diyen ülkemizin Libya ile yaptığı anlaşmadan sonra ise emperyalist ve sömürgeci benzetmesi yapan Amerika’nın kanalı FOX TV sunucusunu ilçemize getiriyor. Merkezefendi Belediye Meclisi AK Parti ve MHP grubu olarak tepkimizi ortaya koyuyoruz bu yanlıştan dönülmesini ve programın iptalini bekliyoruz” denildi.

Yorumlar

Ömer   -  Bağlantı 10 Ocak 2020, 09:26

Osman Öcalanın getirilmesini istiyorsunuz heralde.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı