REKLAMI GEÇ

“ANKARA’DA BİR AĞABEYİNİZ VAR UNUTMAYIN”

“ANKARA’DA BİR AĞABEYİNİZ VAR UNUTMAYIN”

Milletvekili adaylığı gerçekleşmeyen, Denizli Vergi Dairesi eski Başkanı Ali İhsan Tunçağıl, kamu görevine geri döndü. Ankara’ya ‘muhasebat baş kontrolörü’ olarak atanan Tunçağıl, “Denizlililerin Ankara’da bir kardeşi, bir ağabeyi olduğunu bilmelerini istiyorum” dedi.

/ DENİZLİHABER / 6 Haziran 2011 Pazartesi, 16:54

Denizli Vergi Dairesi eski Başkanı Ali İhsan Tunçağıl, CHP’den Denizli milletvekili adayı olabilmek için, Denizli Vergi Dairesi’ndeki başkanlık görevinden istifa etmişti. Milletvekili adaylığı gerçekleşmeyen Ali İhsan Tunçağıl, talebi üzerine, idari görev yerine, merkezi denetim elemanlığı görevi için Ankara’ya, muhasebat baş kontrolörü olarak atandı.

“DENİZLİ’DE GÖREV YAPMAKTAN MUTLUYUM”
Yayınladığı yazılı bir açıklama ile Denizlililere veda eden Ali İhsan Tunçağıl, “Denizli’de Vergi Dairesi Başkanlığı görevini üstlendiğim 2008 yılından 2011 Mart ayına kadar personelim ve daire amirleriyle mesai mefhumu tanımadan titizlikle yaptığımız çalışmalar sayesinde, ilimizde bu dönemde oldukça fazla hissedilen ekonomik kriz içinde vergi gibi çok nazik bir görevi başarıyla yerine getirmiş olmanın mutluluğunu taşıyorum. Bu süre içinde personelim kadar başta Denizli Valiliği olmak üzere, kamu kurum ve kuruluşları ile Sanayi Odası, Ticaret Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları ve bütün sivil toplum kuruluşlarına ve alın teri ile kazandığı her kuruşun vergisini ödemek için büyük hassasiyet gösteren mükelleflerime, yazılı ve görsel basın mensuplarına görevim süresince verdikleri destek ve katkılardan dolayı şahsım ve kurumum adına teşekkürü borç biliyorum” dedi.

PERSONELİNE HİTAP ETTİ
Denizli’de görev yaptığı süre içerisinde, mükelleflerle ceza yazmaktan çok bilgilendirmeyi öne çıkaran bir iletişim kurduklarını belirten Tunçağıl, “Kriz döneminde ihracatçı firmaların finansman sorunu yaşamamaları için özellikle iadeler konusunda ilgili personelimin seferber olması, daire amirlerinin, denetmenlerin ve ilgili personelin hassasiyetleri Ülke genelinde örnek olacak çalışmaların yapılmasını sağlamıştır. Denizli Vergi Dairesi Başkanlığı personelinin bundan böyle de aynı hassasiyetle, mükellef odaklı hizmet anlayışını hayata geçireceğine inancım tamdır. Gerek mükelleflerle gerekse kurum içi personelle ilişkilerin örnek gösterilecek şekilde tutarlı ve seviyeli olarak yürütülmesi, mükellefin, personelin ve devletin ortak memnuniyetini sağlayacak dürüstlük, objektiflik ve çalışkanlık ilkeleri doğrultusunda çözümlere ulaşmak için çaba sarf edilmeye devam edilmesi tek dileğimdir” dedi.

“ANKARA’DA BİR AĞABEYİNİZ VAR UNUTMAYIN”
Tunçağıl, “Yaşantımda oldukça önemli bir yere sahip ve aynı zamanda asıl bölgem olan bu yöreye, bütün Denizlililere ve ülkeme hizmet etmeyi bundan sonra da imkanlarımı sonuna kadar zorlayarak sürdüreceğim. Ben Denizli’yi sürekli güzel hatıralarla anımsayacağım. Denizlililerin de Ankara’da bir kardeşi, bir ağabeyi olduğunu bilmeleri ve her şeyin gönüllerince olması umuduyla, bütün Denizlililere en derin sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı