REKLAMI GEÇ

Bakan Günay iki gün Denizli’de

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, incelemelerde bulunmak ve Pamukkale Danışma Kurulu’na katılmak üzere Denizli’ye geliyor.

/ DENİZLİHABER / 26 Aralık 2007 Çarşamba, 01:00

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, bakanlığı döneminde ilk kez Denizli’ye geliyor. Günay’ın Pamukkale’nin kaderi üzerinde bırakacağı etki merak ediliyor. 27-28 Aralık’ta Denizli’de bulunacak olan Kültür ve Turizm Bakanı Günay, ilk olarak Kaklık Mağarası’nı inceleyecek. Akhan’da incelemelerde bulunacak olan Bakan Günay, Valilik ve Denizli Belediyesi ve AKP İl Başkanlığı’nı ziyaretinin ardından, Denizli Evi, Konyalıoğlu Evi, Külahçıoğlu Un Fabrikası, Laodikya Antik Kenti ve Denizli Etnografya Müzesi’ni gezecek. Turizmcilerle, Pamukkale Danışma Kurulu’nda bir araya gelecek olan Bakan Günay, ilk Denizli ziyaretinin ikinci gününde ise Hierapolis Antik Kenti ve Pamukkale’den geziye başlayacak. Akköy-Gölemezli Termal Turizm Bölgesi’ni de inceleyecek olan Bakan Günay, Tripolis Antik Kenti, Buldan’ı ve Sarayköy Termal Turizm Bölgesi’ni de ziyaret edecek. Günay’ın Cuma günü öğleden sonra Denizli’den ayrılması bekleniyor.

AKP İl Başkanı Bilal Uçar, Denizli’ye gelen her bakanın ilin kalkınması ve sorunlarının çözümü noktasında büyük katkı sağladığını söyledi. AK Parti Hükümetinin Denizli’ye ayrı bir önem verdiğinin altını çizen Başkan Uçar, “Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan’ın yanı sıra bakanlarımız sık sık ilimizi ziyaret etmektedirler. Her ziyaret, ilimiz için büyük fırsatlara dönüşmektedir. Kültür ve Turizm Bakanımız Ertuğrul Günay’ın ziyareti de büyük katkılar sağlayacaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı