REKLAMI GEÇ

Bakan Hilmi Güler geliyor

Enerji verimliliği için çalışmalar başlatan Denizlili firma Akgün Elektrik, enerji tasarrufu ile ilgili olarak hazırladığı projesini Perşembe günü ilimize gelecek olan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler’e sunacak.

/ DENİZLİHABER / 23 Aralık 2008 Salı, 01:00

Enerji tasarrufu için 2008 yılının Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı tarafından 2008 yılının enerji verimliliği yılı olarak ilan edilmesi Denizlili elektrik mühendislerini harekete geçirdi. MÜSİAD’ın davetlisi olarak Perşembe günü ilimize gelecek olan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler’e, Denizlili elektrik firması tarafından hazırlanan enerji tasarrufu projesi anlatılacak. Akgün Elektrik ve Mühendislik Firması tarafından Denizli sanayisinde enerji tasarrufunun sağlanması için hazırlanan proje, düzenlenen seminer ile Bakan Güler’e aktarılacak. Ziyaret ve yapılacak olan toplantı hakkında bilgi veren MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Ayhan Doğruyol, bakanlık tarafından 2008 yılının enerji verimliliği yani enerji tasarrufu yılı olarak ilan edildiğini belirterek, Denizlili bir firmanın Denizli sanayisi için önemli derecede enerji tasarrufu sağlayacak bir proje geliştirdiğini belirtti. Akgün Elektrik ve Mühendislik tarafından hazırlanan DENVER ( Denizli’de Enerji Verimliliği) projesinin enerji tasarrufunda önemli bir çalışma olduğunu belirten Doğruyol; “ Denizli sanayisinin ve tekstilin sıkıntılı günler yaşadığı bu dönemde, iş yerlerinin işçi çıkarmaları yerine tasarruf etmeleri gerektiği düşüncesindeyim. Bakanlık tarafından başlatılan bir çalışma ile de 2008 yılı enerji verimliliği yılı olarak ilan edilmiştir. Denizlili firmamız olan ve Akgün Elektrik ve Mühendislik şirketi de bu çalışmaya destek vererek bir proje hazırlamış. Gerçekten çok önemli bir proje ve enerji konusunda önemli tasarrufların sağlanacağı bir çalışma. Sayın Bakanımız Hilmi Güler’de bu proje incelemek ve görüşlerini belirtmek üzere Perşembe günü ilimize gelecek, yapılacak olan toplantıda da bu proje bakanımıza aktarılacaktır” dedi.

Bakan Güler’in ziyaretinde açıklanacak olan projenin mimarı Elektrik Mühendisi ve Akgün Elektrik Şirketinin yetkilisi Mehmet Akgün’de, bakanlık tarafından başlatılan enerji verimliliği kampanyasına destek vermekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek, projeleriyle hazır olduklarını açıkladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı