REKLAMI GEÇ

Denizli’de termal şifa buldu

Denizli’de termal şifa buldu

Denizli’nin termal turizm bölgesi Karahayıt’a boyun kireçlenmesi nedeniyle tedavi görmek için gelen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın Cuma gününden bu yana süren tedavisi olumlu sonuç verdi. Bakan Yıldırım “Denizli’nin altı şifalı Deniz, üstü bereket” dedi.

/ DENİZLİHABER / 6 Şubat 2013 Çarşamba, 17:04

Termal tedavi öncesi ciddi boyun ağrıları yaşayan ve boynunda atkıyla dolaşan Bakan Yıldırım, DTO’da “Artık gerek kalmadı” diyerek Denizli’de sağlığına kavuştuğunu imla etti.

Gazetecilerin tedavi konusundaki soruları üzerine, “Denizli’nin altı deniz, üstü bereket. Tedavi olumlu sonuç verdi. Türkiye’nin her yerinde benzer güzelliklerimiz var. Ancak Denizli’de bu güzelliğin bir turizme döndürülmesi için Valilik ile PAÜ’nün ciddi projeleri var. Termal sağlık turizmimize önemli oranda katkı koyacak” dedi.

Yoğun bir tempoyla çalıştıklarını dile getiren Bakan yıldırım, görevdeki 10 yılı aşkın zamandır ilk çalışmalarına yaşadığı sağlık problemi nedeniyle bu kadar uzun bir ara verdi. Yarın Denizli’den ayrılacak olan Bakan Yıldırım, “Ancak bu arada da boş durmadık. Hele hele alanınız, ulaşım ve haberleşmeyse işiniz hiç bitmez. Burada da bu konularla ilgili önemli toplantılar ve görüşmeler yaptık” sözlerdiyle tedavi amaçlı geldiği Denizli’de de yoğun bir çalıştıklarını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı