REKLAMI GEÇ

BAKANLAR SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN DENİZLİ’DE

BAKANLAR SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN DENİZLİ’DE

Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf ile Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafız Özak, Çarşamba günü Denizli’de düzenlenecek “Hareketli Yaşa, Egzersiz Yap, Ödülün Sağlık Olsun Yürüyüşü’ne katılmak üzere Denizli’ye gelecek.

/ DENİZLİHABER / 6 Nisan 2010 Salı, 15:49

Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf ile Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafız Özak, yarın Denizli’de düzenlenecek “Hareketli Yaşa, Egzersiz Yap, Ödülün Sağlık Olsun Yürüyüşü’ne katılmak üzere Denizli’ye gelecek.

Dünya Sağlık Örgütü ve Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’ne üye olan Denizli Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Sporun ve Sağlığın Başkenti Olmak İster misiniz? projesi çerçevesinde yarın Denizli’de geniş katılımlı bir yürüyüş düzenlenecek. Denizli Valiliği’nden başlayarak İncilipınar Vali Recep Yazıcıoğlu Parkı’na kadar sürecek sağlıklı yaşam yürüyüşüne, Devlet Bakanları Selma Aliye Kavaf ve Faruk Nafız Özak’ın yanı sıra milletvekilleri, vali, belediye başkanı, resmi ve sivil kuruluş temsilcileri ile vatandaşlar da katılacak.

Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, sağlıklı yaşam yürüyüşü öncesinde Denizli Servergazi Eğitim Kurumları’nın Yenişehir Eğitim Kampüsü’ndeki temel atma törenine katılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı