REKLAMI GEÇ

Siyasete Kazım Abi molası

Siyasete Kazım Abi molası

Denizli, Kazım Arslan’ı son yolculuğuna uğurladı. TBMM Başkanı Şentop’u havaalanında bekleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Siyasete Kazım Abi molası” dedirten bir davranışa imza attı, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun geldiğini öğrenince bekleme salonundan çıktı, havaalanı girişinde karşıladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Haziran 2019 Pazar, 11:35

Denizli dün CHP Milletvekili Kazım Arslan’ı son yolculuğuna uğurladı. Siyasetin sevilen isimlerinden Kazım Arslan’a son görevini yerine getirmek için kente gelen iki önemli isim vardı. Bunlardan biri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, diğeri ise Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop.

GELİŞ SAATLERİ BİRBİRİNE YAKINDI
Kılıçdaroğlu ve Şentop’un Denizli’ye geliş saatleri birbirine çok yakındı. CHP Lideri Kılıçdaroğlu özel uçakla, Şentop ise tahsis edilen uçakla geldi.

CHP’liler Kılıçdaroğlu’nu, AK Partililer ise Şentop’u karşılamak için aynı saatlerde alana ulaştı.

SİYASETE KAZIM ABİ MOLASI
Çardak Havaalanı’na önce CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu geldi. Bu aşamada, “Siyasete Kazım Abi Molası” dedirten bir gelişme yaşandı. TBMM Başkanı Mustafa Şentop’u karşılamak için bekleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kılıçdaroğlu’nun alana indiği haberini almasının ardından bekleme salonundan çıktı, havaalanı girişinde Kılıçdaroğlu’nu karşıladı.

Kılıçdaroğlu’na “haşgeldiniz” diyen ve Kazım Arslan’ın kaybından duyduğu üzüntüyü ifade eden Başkan Zolan, başsağlığı diledi.

İkili kısa süre sohbet etti.

Başkan Zolan, siyasete verdiği “Kazım Abi molası”nın ardından yeniden bekleme salonuna döndü, kısa süre sonra alana iniş yapan TBMM Başkanı Mustafa Şentop’u karşıladı, kendisine eşlik etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı