REKLAMI GEÇ

Berat Albayrak Denizli’ye geliyor

Berat Albayrak Denizli’ye geliyor

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, bir dizi ziyaret ve toplantı için 9 Mart Pazartesi günü Denizli’ye geliyor. İş dünyası ve STK’lar ile bir araya gelecek olan Bakan Albayrak, belediye ve AK Parti teşkilatını da ziyaret edecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Mart 2020 Pazar, 10:50

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, 9 Mart Pazartesi günü Denizli’ye geliyor.

Bakan Albayrak’ın kentteki ilk programı Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Burada iş dünyasının önemli isimleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelecek olan Bakan Albayrak, ekonomi, Türkiye ve Denizli üzerine değerlendirmelerde bulunacak.

Önemli buluşmanın ardından Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret edecek olan Bakan Albayrak, burada belediye hizmetleri ve kente ilişkin bilgiler alacak.

Belediye ziyaretinin ardından esnaf ve vatandaş ziyaretleri de gerçekleştirecek olan Bakan Albayrak, vatandaşlarla sohbet edecek.

Bakan Albayrak’ın kentteki son programı ise AK Parti ziyareti olacak. Burada İl Başkanı Necip Filiz ve partililer ile bir araya gelecek olan Bakan Albayrak, toplantının ardından Uşak’a geçecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı