REKLAMI GEÇ

AK Partili Özkan’dan güldüren çıkış

AK Partili Özkan’dan güldüren çıkış

CHP Sakarya Milletvekili ve Grup Başkanvekili Engin Özkoç’un TBMM’de yaptığı konuşmada “hangi siyasi parti, teröre bulaşmış, yardım ve yataklık yapmışsa açığa çıkarılmasını istiyoruz!” sözlerini üstüne alınan AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan’ın yanıt vermesi, salonda önce şaşkınlık, sonra da kahkahaların atılmasına neden oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Mayıs 2019 Çarşamba, 18:55

Cumhuriyet Gazetesi’nin haberine göre, CHP Sakarya Milletvekili ve Grup Başkanvekili Engin Özkoç’un TBMM’de yaptığı konuşmada, “Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak Türkiye’de teröre bulaşmış, yardım ve yataklık yapan siyasi partilerin tek tek ortaya çıkartılmasını, kim Türkiye Cumhuriyetinin Genelkurmay Başkanını PKK’lı Şemdin Sakık’ın gizli tanıklığıyla müebbet hapse mahkum ettirip o Fethullahçı savcının arkasında ben duruyorum diyerek Fethullahçı generalleri göreve getirip darbe kalkışmasına neden olduysa, kimse bu açığa çıksın. Kim onun şak şakçılığını yapıyorsa o da bu millete hesabını versin. Kim PKK terör örgütünü Habur Sınır Kapısı’ndan içeriye alıp da kaymakamlara onlara dokunmayın deyip ortaya çıktı? Fethullahçı terör örgütü mensubu Zekeriya Öz’ü kim savunup, terör örgütü ilan edildikten sonra elini kolunu sallayarak bu ülkeden çıkmasına kim izin verdiyse, hangi siyasi parti izin verdiyse, Adil Öksüz’ü çırıl çıplak soyduktan sonra giydirip evraklarını verip kim yok olmasına neden olduysa burada çıksın. Türkiye Cumhuriyeti sözünü tabelalardan indirten siyasi parti hangi siyasi partiyse millete hesabını versin. Kim o siyasi partiyi kucaklıyorsa o da bu millete hesabını versin” dedi.

AKP GRUP BAŞKANVEKİLİ ÖZKAN, ÖZKOÇ’UN SÖZLERİNİ ÜSTÜNE ALDI
Özkoç’un sözlerini üstüne alınan AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan, “17 yıldan beri bu ülkede vesayetle, terör örgütleriyle Türkiye düşmanlarıyla mücadele ederken bu ülkede hükümetimizin en büyük zararını en büyük mücadelesini terör örgütlerine karşı verdik” karşılığını verdi.

CHP’Lİ ÖZKOÇ: “BEN AK PARTİ DEMEDİM”
Tekrar söz alan CHP’li Özkoç, “Ben Adalet ve Kalkınma Partisi’nden bahsetmedim. Yani ben kimse dedim. Birincisi bu… Yani bu kadar feveran edip de biz diye anlatmasını ben de şaşkınlıkla karşıladım. Ama hani söylüyorlar ya “PKK ile görüşen arkadaşı ben gönderdim, sıkıntısı olan varsa bana söylesin. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan. Teşekkür ediyorum” diye yanıt verdi.

Yorumlar

ahmet kerimoğlu   -  Bağlantı 9 Mayıs 2019, 17:22

hırsız varrrrr. deyince , kim savunmaya geçiyor?

Muhammed Mert   -  Bağlantı 9 Mayıs 2019, 01:03

O ak parti demedi dsp yi kastetti. Cahit ozkan cok güldürdün. Bi chp li nin ak partiliye laf soyledigi nerede görülmüş. Haha cok komiksin cahit bey. Hic anlamiyorsun.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı