REKLAMI GEÇ

Davutoğlu’nun ‘tüm teşkilatlar benimle istifa etmek istedi’ açıklamasına Denizli’den tepki

Davutoğlu’nun ‘tüm teşkilatlar benimle istifa etmek istedi’ açıklamasına Denizli’den tepki

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun 2016 yılındaki istifa süreciyle ilgili yaptığı “Bütün teşkilatlar ‘İzin verin sizinle birlikte istifamızı verelim’ dediler” açıklamışına AK Parti Denizli Teşkilatı’ndan tepki geldi. İl Başkanı Necip Filiz, “Biz istifa etmeyi düşünmedik” diyerek tepki gösterdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Nisan 2020 Çarşamba, 15:07

2016 yılında istifa edip AK Parti Genel Başkanlığı koltuğunu Binali Yıldırım’a bırakan ve Gelecek Partisi’ni kuran Ahmet Davutoğlu, katıldığı bir televizyon programında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun istifa ve geri dönüş sürecini değerlendirirken 2016’da yaşadığı istifa süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Davutoğlu, “İlk defa söylüyorum burada… Bütün teşkilatlar ‘İzin verin sizinle birlikte istifamızı verelim’ dediler” ifadelerini kullandı.

NECİP FİLİZ: “BİZ DÜŞÜNMEDİK”
Davutoğlu’nun açıklamalarına AK Parti İl teşkilatlarından tepki geldi. Ak Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Davutoğlu’nun açıklamalarının kendilerini zan altında bıraktıklarını belirterek, “İstifa ettiğiniz 2016 ile ilgili beyanınız da, bizi zan altında bıraktınız ama doğrusu; Ne AK Parti İl Teşkilatı mensubu bir kişi, ne de şahsım sizinle beraber istifa etmeyi düşünmedik! Aksine sonuna kadar liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz” dedi.

Filiz’in twitter üzerinden yaptığı açıklamanın benzerini, o dönem ve şu anda görevde bulunan birçok il başkanı aynı şekilde yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı