REKLAMI GEÇ

Değirmenci Zolan’ın yerine geldi

Değirmenci Zolan’ın yerine geldi

Denizli Belediyesi Meclis üyesi Avukat Ali Değirmenci, başkan yardımcılığı görevine getirildi. Osman Zolan’ın Belediye Başkanı olmasından sonra 7 başkan yardımcısı kadrosundan biri boşalmıştı. Değirmenci ile birlikte 7 kişilik kadro tamamlanmış oldu.

/ DENİZLİHABER / 9 Nisan 2013 Salı, 09:18

DENİZLİHABER
Denizli Belediyesi’nde Osman Zolan’ın Belediye Başkanı olmasıyla eksilen Belediye Başkan Yardımcılığı kadrosu tamamlandı. Belediye Meclis Üyesi Avukat Ali Değirmenci, Belediye Başkan Yardımcılığı’na getirildi.Değirmenci ile birlikte Denizli Belediyesi’nde başkan yardımcısı sayısı 7’ye yükseldi.

Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, 1969’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Denizli’de tamamladı. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde akademik eğitim aldı. 1992 yılından bugüne Denizli Barosu’na kayıtlı avukat olarak çalışıyor.29 Mart 2009 Yerel Seçimleri’nde Denizli Belediyesi Meclis Üyesi olarak göreve başlayan Başkan Yardımcısı Değirmenci, 01 Nisan 2013’den itibaren yeni görevi başkan yardımcılığını üstlendi. Başkan Yardımcısı Değirmenci, evli ve 2 çocuk babası.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı