REKLAMI GEÇ

Denizli Siyasi partilerden 24 Kasım açıklamaları

Denizli Siyasi partilerden 24 Kasım açıklamaları

Öğretmenler günü nedeniyle Denizli’nin siyasi aktörlerden açıklamalar geldi. Ak Parti İl Başkanı Avni Örki ve MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri’nin yanı sıra, Denizli Milletvekilleri Nihat Zeybekci, Mehmet Yüksel ve Nurcan Dalbudak da birer açıklama yayınladı.

/ DENİZLİHABER / 24 Kasım 2012 Cumartesi, 00:05

Bugün Öğretmenler Günü. Denizlili siyasetçiler yayınladıkları mesajlarla 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

İŞTE O MESAJLAR:

AK PARTİ İL BAŞKANI AVNİ ÖRKİ
“Bizlere hepimize; doğruyu, güzeli, her alanda kendimizi yenilemeyi öğreten, bizlere vatan millet sevgisini aşılayıp milli birlik ve beraberliğimizin teminatı olan, yetiştirdiği genç nesiller ile geleceğe ışık tutup karanlığa meydan okuyan siz değerli öğretmenlerimiz; vazifenizin büyüklüğüne sonsuz saygı duyuyoruz. Geleceğe umutla bakmamızın nedeni sizlersiniz. Sizin için ne desek, ne yapsak, ne yazsak azdır. Hükümet olarak sizlere her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Sizler baş tacımızsınız. Gördüğümüz ve yaşadığımız güzellikler hep sizin yetiştirdiğiniz nesillerin toplumumuza armağanıdır. Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü en kalbi duygularla kutluyorum, tüm öğretmenlerimize en derin saygılarımı sunuyorum”

MHP İL BAŞKANI M. FEVZİ YENİÇERİ
“Ülkemizin dört bir yandan kuşatıldığı, milli ve manevi değerlerimizin yıpratılarak, milli birlik ve beraberliğimizin çökertilmeye çalışıldığı bir dönemi yaşamaktayız. Ekonomik, kültürel ve siyasi olarak milletimizin içinde bulunduğu bu durumdan kurtulması ve muasır medeniyetler seviyesine yükselmesi ancak vatanını, milletini seven, devletine bağlı, milli bilinç ile yetiştirilmiş yeni nesillere teslim etmemizle mümkün olacaktır. Bu nedenle de toplumların ilerlemesinde eğitimin ve eğitimcinin birinci dereceden etkin olduğu gerçeği görülmelidir. Ülkemizde büyük eğitimci ihtiyacı bulunurken, yüz binlerce öğretmen adayımız umutla atama beklemektedir. Evlatlarımızın, öğretmenlerimizin gayretleriyle, karanlığa bir kibrit çakacağına ve milletimizi hak ettiği seviyelere getireceğine olan inancımız tamdır. Bu yolda MHP olarak öğretmenlerimizin önünü açacak ve sorunlarını giderecek uygulamalar için her türlü mücadeleyi vereceğimizi bir kez daha hatırlatmak istiyorum”

AK PARTİ DENİZLİ MİLLETVEKİLİ MEHMET YÜKSEL
“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 24 Kasım 1928 yılında “başöğretmen” sıfatını alması vesilesiyle, 1981 yılından bu yana her yıl Öğretmenler Günü olarak kutladığımız 24 Kasım gününün tüm öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Türkiye Cumhuriyetinin dünyada itibarlı ve güçlü hale gelmesinde hiç şüphesiz Öğretmenlerimizin katkısı çok yüksektir. Öğretmenlerimizin milletimize verdiği güç ve enerji ile toplumumuzun moral değerlerinin her zaman yüksek olmasını sağlamıştır. Öğretmenlerimiz, içinde taşıdıkları, millet, vatan, bayrak sevgisi ve büyük Türkiye hedefi ile gençlerimizi yarınlara en iyi şekilde ulaştırmaktadırlar. Öğretmenlerimizin, yeni yetişen neslimizi geliştiren, hayata hazırlayan, kararlı ve azimli davranışları, milletimize yol göstermekte, ülkemizin kalkınmasına zemin oluşturmaktadır. Ülkemiz hızla gelişen ve büyüyen bir ülke haline geldiyse bunda öğretmenlerimizin emeği şüphesiz önceliklidir. Çünkü, eğitim hayatın temelini oluşturmaktadır. Öğretmenlerimiz sayesinde, dünyayı tanıyan, rekabet gücü yüksek, aklı, vicdanı ve fikri hür nesiller yetişmektedir. Kısacası eğitime yapılan yatırım geleceğimize yapılan yatırım demektir. Bu manada önemli adımlar atılmakta, birçok kolaylıklar her anlamda sağlanmaktadır. Çünkü başarılı bir eğitim için, yüksek bir moral’e her zaman ihtiyaç vardır. İktidarımızın ilk gününden bu yana imkânlar ölçüsünde eğitim konusunda her türlü adım atılmıştır. Bütçede en büyük yatırım eğitime aktarılmış, eğitim alanları yeni yapılan birçok derslikle rahatlatılmış, fiziki şartlar biraz daha iyileştirilmiş, okullarımızı bilgi ve teknoloji çağının gereklerine uygun şekilde donatarak, ülkemizi ve milletimizi daha güzel bir geleceğe ulaştırmak adına birçok çalışma yapılmaktadır. Bunun yanında gençlerimizi yetiştirecek Öğretmenlerimize her türlü imkanı sağlamanın ve özlük haklarını daha da iyileştirmenin de gayreti içinde olduk. Çalışmaların eğitim camiasının sorunlarını tamamen çözmek için yeterli olmadığının ve daha yapılması gereken çok şey olduğunun da bilincini taşıyoruz. Ülkemizin imkânları ölçüsünde bu yolda her türlü adımı atmaya kararlı bir şekilde devam etmek bizim üzerimize düşen önemli bir görevdir. Cumhuriyetimizin kurucusu Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ; “Milletleri kurtaracak olanlar, yalnız ve ancak Öğretmenlerdir” diyerek medeniyet yarışındaki en önemli gücün Öğretmenler olduğuna işaret etmiştir. Kısacası ülkelerin en önemli gücünü, bilgili ve nitelikli insan gücü oluşturmaktadır. Türkiye’mizde, Öğretmenlerimiz, dün olduğu gibi bugünde değişimin, gelişimin, yeni ufuklara, daha ilerilere doğru yürümenin anahtarıdırlar. Bu düşüncelerle, şehit öğretmenlerimiz ve başöğretmenimiz Atatürk olmak üzere, ebediyete uğurladığımız bütün Öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, ömürlerini bu onurlu görevle geçirmiş olan emekli öğretmenlerimize, çalışan öğretmenlerimize, sevdikleriyle birlikte sağlık ve huzur dolu günler diliyorum. Öğretmenler gününüz kutlu olsun”

AK PARTİ DENİZLİ MİLLETVEKİLİ NİHAT ZEYBEKCİ
“Öğretmenlerimiz, kutsal bir görevi yerine getirmektedir. İnsanlığı yarınlara taşıyan, çocukların ve gençlerin eğitilerek geleceğe hazırlanmasını sağlayan öğretmenler, yarınlarımızı planlayan kahramanlardır. Geleceğin Türkiye’si sizlerin elinde şekillenecektir. Ülkemizin nasıl bugünlere gelmesinde geçmişte görev yapan adsız kahraman öğretmenlerimiz varsa, yarının Türkiye’sinde de siz değerli öğretmenlerimizin emeği olacaktır. Başta, Baş Öğretmen Gazi Mustafa Kemal olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. En zor şartlarda bile, ülkemizin her köşesine ulaşarak ışık olan, fedakarlıkların en büyüğünü gösteren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarma gayreti gösteren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun”

AK PARTİ DENİZLİ MİLLETVEKİLİ NURCAN DALBUDAK
“Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızı, gençlerimizi büyük bir özveriyle yetiştiren öğretmenlerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başöğretmenliği kabül tarihi olan 24 Kasım 1928 vesilesiyle 1981 yılı itibariyle kutladığımız öğretmenler günümüzün tüm öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bütün meslek sahibi ve aydınlarımızı kaybettiğimiz nüfusun cephelerde şehit verdiğimiz Cumhuriyetimizin kurulduğu mücadele yıllarında ülkenin bel kemiğini öğretmenlerimiz oluşturmuştu. Bugün yine öğretmenlik mesleğimizi hiçbir zorluğa göz yummadan yeri geldiğinde öğrencilerin anne ,babası olan fedakarca çalışan ,yüreklerini ortaya koyan, gerek yurt içinde gerek yurt dışında fedakarca çalışan değerli öğretmenlerimizi,çalıkuşlarımız. Atatürk’ün dediği gibi “Öğretmenler bir kandile benzer,kendini tüketerek ışık verir. Bu duygu ve düşüncelerle Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, geçmişten bugüne bu onurlu mesleği icra eden değerli öğretmenlerimizi n öğretmenler gününü kutluyorum”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı