REKLAMI GEÇ

Diz çökerek, boyun eğerek barış olmaz

Diz çökerek, boyun eğerek barış olmaz

Denizli’de Uluslararası Siyaset Akademisi’nin düzenlediği, Denizli Genç İşadamları Derneği’nin de destek verdiği 1. Siyaset Okulu’nda ilk dersi Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu verdi. Pamukoğlu, çözüm süreci ve akil insanlar hakkında açıklamalar yaparak, boyun eğerek, diz çökerek barışın olmayacağını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 6 Mayıs 2013 Pazartesi, 16:54

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)
EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Uluslararası Siyaset Akademisi Derneği üyeleri, DEGİAD Başkanı Sadık Emre Çaputçu ve çeşitli üniversitelerden öğrenciler katıldı. Siyaset Okulu’nda ilk dersi veren Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, yaptığı konuşmada çözüm süreci ile akil insanlara yüklendi.

Dağdaki 5 bin PKK’lının Türkiye Cumhuriyeti Devletine istediğini yaptırdığını belirterek, “Barış, mutlaka yapılmalı ama boyun eğerek, diz çökerek, burnunuz sürtünerek değil. Türkiye Cumhuriyeti devletinin yok ekonomik durumu şöyle, 700 bin kişilik ordumuz var, ekonomik olarak büyüyoruz falan bırak bunları. Dağdaki 5 bin tane adam sana istediğini yaptırıyor. Bunun adı devlet olarak ulus olarak haysiyetsizliktir. Adamlar kandilde oturmuş, tarzı üsluba bak. PKK nın genaralleri her gün bir şeyler söylüyorlar. Anaya istiyor, özerlik istiyor oldu başka. Bu ülkede rejimle ilgili sıkıntılar var. Kenardan köşeden böyle küçük parçalar halinde kopartıyorlar. Topraklarda sıkıntılar var. ‘Çekildikten sonra benim dediklerim olmasa 50 bin kişiyle halk savaşı başlatırım. Daha şiddetli yaparız’ laflara bak tehdit ediyor. 5 bin silahlı tehdit ediyor. Bunların yerleri yurtları belli, mağaraları belli, niye bulunmuyorlar. Yapamıyorlar. Bunların millet ilgisi yok. Kim bunlar siyasetçi diye Ankara’ya oyla seçip gönderdikleriniz. Devletin asker ve siyasetçi bürokratları” dedi.

Konuşmasında akil insanlara yüklenen Pamukoğlu, “Onlar dünyanın ne siyasi tarihi nede harp tarihi hakkında hiçbir şey bilmiyorlar. Siz isminin önünde ünvanlar var. Bir kaç diplomaları var diye onları bir şey sanmayın. Aydın başka bir şeydir. Aydın, bayrak adamdır. Aydının siyasetle parayla pulla ilgisi yoktur. Halk adımıdır. Bunların hepsine bakın. Kendisine ada tahsis edilmiş, bir hokkabaz var orda tehditler savuruyor bunlarda yiyor. Onların yüzde 90’ı o seçti. Madem seçiyorsun be adam., iki taraftan seç. 30 tane muhalif olsun 30 tanede başka olsun. Bunları zaman zaman dinledim. Ama saçma sapan insanlarla kaybedecek zamanım yok. Boş boş konuşuyorlar. Barış gelsin anneler ağlamasın kim ister annelerin ağlamasını. Bunları sanki paramparça anneler 20 yaşındaki ölmüş çocukları görmüş. Bunların dağa çıkarım, bir gece tutayım. 3 bin 800 metreye sabaha sağ çıkamazlar. Ya korkudan kalpleri durur yada donarlar. Bunun bir neticesi olacak. Şu anda yaptıkları şey PKK’yla işbirliğidir. Bunun hesabını alacaklar. Hepsi işbirliği yapmaktan yargılanacak” diye konuştu.

Yorumlar

Ceren   -  Bağlantı 7 Mayıs 2013, 10:43

“sarıyoruk ” arkadaşım paşamız yüreklilik yaptı parti tanınmadan seçime girdi iyi de yaptı belki bu seçimlerde biraz daha yükseliriz sadece destek gerek 🙂

Necati   -  Bağlantı 7 Mayıs 2013, 08:44

Evet, Hiç kimse analar ağlasın istemez, kan göz yaşı istemez, asla asla teslimiyeti de istemez. Nerden nereyeeeeeeeeeee…Sindiremeyipte arkasından yutkuna yutkuna kabullenmeye kalkanlara selam olsun.

sarıyoruk   -  Bağlantı 7 Mayıs 2013, 07:59

iyide be paşam sen bütün marifetini gösterdin bir seçime girdin millette senin hakkındaki düşüncesini sandığa yansıttı daha zorlamanın anlamı yok…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı